Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Theeglazen

Theeglazen bedrukken of graveren met een logo, afbeelding of tekst? Wij regelen het! Zo kunt u samen met uw relaties thee drinken uit een gepersonaliseerd glas. We hebben een uitgebreid assortiment van diverse soorten glazen. Bent u op zoek naar een specifiek glas? In het menu links op deze pagina kunt u verschillende filters vinden die u verder helpen. Als u liever persoonlijke hulp heeft, staan onze productspecialisten voor u klaar!

Weergave:TegelsLijst

Theeglazen bedrukken of graveren voor iedere gelegenheid

Iedere theeliefhebber zal dit bevestigen, thee drink je het beste uit een theeglas. Dat maakt de theeglazen een onmisbaar element in jouw kantine. Door het theeglas met logo te bedrukken, laat je ook nog eens je huisstijl op een professionele manier terugkomen. Dit zal zeker gewaardeerd worden door bezoekers, maar ook door het eigen personeel. Hiermee laat jij immers zien hoe professioneel je jouw interne zichtbaarheid aanpakt.

Daarnaast zijn de theeglazen met opdruk ook perfect om weg te geven als relatiegeschenk. Combineer het theeglas bijvoorbeeld met je eigen bedrukte koekjes of andere lekkernij. Het is zelfs mogelijk om je eigen bedrukte theezakjes erbij cadeau te geven. Hiermee wordt het een uniek en origineel relatiegeschenk voor iedereen die graag thee drinkt.

Laat jouw theeglazen met tekst of logo bedrukken

Het bedrukken van theeglazen is een eenvoudig proces. Bij het bedrukken van theeglazen wordt er gebruik gemaakt van een druktechniek waarmee jij jouw eigen ontwerp en kleuren op het glas kan laten drukken. Je kunt dus kiezen voor een opdruk van je logo, maar bijvoorbeeld ook voor een combinatie van jouw logo met bedrijfsnaam of andere tekst. Je kunt dus werkelijk alle kanten op, afhankelijk van jouw eigen doelstelling.

Theeglazen bedrukken? Bestel direct online

Wil jij jezelf of je relaties voorzien van professioneel bedrukte theeglazen? Dan kun je deze binnen enkele stappen bestellen via onze webshop. Hier kan je op je eigen gemak al je wensen doorgeven, zoals bijvoorbeeld de aantallen, opdrukkleur etc. Wanneer wij je bestelling hebben ontvangen, zal onze studio een drukproef opmaken. Dit is een digitaal voorbeeld waarop jij kan zien hoe jouw theeglazen met opdruk eruit komen te zien. Pas wanneer je 100% tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo ben je er zeker van dat jouw bedrukte theeglazen aan jouw verwachtingen voldoen.