Feestartikelen

Feestartikelen Bedrukken bij Bureka Promotions

Ballonnen nemen een prominente plaats in bij ieder feest en met ballonnen bedrukken zal uw logo of tekst gegarandeerd opvallen. Naast een ballon met logo kunt u natuurlijk iedere gewenste opdruk op de ballonnen plaatsen. Een ballon met opdruk zorgt voor een mooie aankleding van de feestruimte. Ballonnen bedrukken kan in één of meerdere kleuren. Doordat de ballonnen verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren kunt u altijd een ballon vinden die aansluit bij de kleuren van uw opdruk. De bedrukte ballonnen zijn leverbaar in diverse groottes, van een gewoon formaat tot een reuzenballon. Een ballon bedrukt met uw reclame-uiting kan worden ingezet op een feest of evenement. Ballonnen met logo worden al jarenlang succesvol gebruikt bij promotie activiteiten. Op de productpagina kunt u de kleur en bedrukking selecteren en ziet u meteen de prijs van uw ballon met opdruk. Ballonnen bedrukken voor uw beurs of evenement zorgt voor een goed verzorgde aankleding van iedere ruimte.

Slingers met opdruk

Voor het vieren van een jubileum of een andere mijlpaal kunt u kiezen voor slingers met opdruk. Slingers bedrukken wordt ingezet voor zowel zakelijke als privé feestjes. Slingers met logo geven uw bedrijfsfeesten de juiste aankleding. Bedrukte slingers kunnen worden opgehangen tijdens een beurs en zullen gegarandeerd opvallen. Laat slingers bedrukken voor een verjaardag of een huwelijk en ze brengen de bezoekers meteen in de feeststemming. Onze slingers met opdruk zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. U kunt bijvoorbeeld diverse vlaggenlijnen bedrukken of uw eigen wimpellijnen met opdruk samenstellen. De kwaliteit van de bedrukte wimpellijnen en vlaggenlijnen wordt bepaald door de dikte van het papier en wij kunnen de papieren slingers bedrukken in verschillende diktes. De verdere specificaties van de slingers zijn aangegeven op de productpagina. De slingers met logo worden op twee zijden bedrukt, zodat uw reclame-uiting vanuit alle hoeken gezien zal worden. Voor vlaggenlijnen met opdruk kunt u kiezen voor een bedrukking in één of meerdere kleuren. Om de bedrukte slingers echt op te laten vallen is een full colour bedrukte slinger mogelijk. Geef uw feestlocatie de aankleding die het verdient en laat slingers bedrukken met iedere gewenste opdruk. Of het nu gaat om wimpellijnen bedrukken of een vlaggenlijn met opdruk, bij ons bent u aan het juiste adres.

Overige feestartikelen bedrukken

Naast de bedrukte ballonnen en slingers met opdruk kunt u bij ons nog veel meer feestartikelen bedrukken. Bierviltjes bedrukken geeft uw feest of evenement een goed verzorgde uitstraling en voorkomt vieze tafels. Bierviltjes met logo zullen altijd opvallen en vergroten uw naamsbekendheid gedurende het hele feest. Als u uw bezoekers wilt verrassen met hapjes kunt u partyprikkers bedrukken met uw logo. Een bedrukte partyprikker zal zeker opvallen en is een praktische manier om uw organisatie nog extra onder de aandacht te brengen. De alom bekende hoedjes van papier bedrukken wij in diverse kleuren. Een papieren hoedje met opdruk is zeer geschikt voor een kinderfeestje. De bedrukte papieren hoedjes zijn leverbaar in diverse modellen. Ook voor bedrukte papieren koksmutsen of een zonneklep bedrukken kunt u bij ons terecht. Een ander kartonnen promotieartikel zijn de bedrukte kartonnen bordjes. Kartonnen bordjes bedrukken kan over het gehele oppervlak en zullen uw reclame-uiting duidelijk weergeven. Een kartonnen bordje met logo creëert u al voor een laag budget en kan worden ingezet bij diverse gelegenheden. Voor de organisatie van een kinderfeestje kunt u ook feesttoeters bedrukken. Een feesttoeter met opdruk kan volledig rondom bedrukt worden. Andere artikelen voor kinderen zijn bijvoorbeeld bedrukte windmolentjes, vlaggetjes van papier of fietsvlaggetjes met opdruk. Een biertray tamboerijn bedrukken kan worden ingezet voor een vrijgezellenfeest of een weekendje weg met vrienden. De biertray tamboerijn is leverbaar in diverse kleuren en in combinatie met een bedrukking kunt u de bedrukte biertray tamboerijn volledig naar uw wensen samenstellen.

Feestartikelen met opdruk

Ons uitgebreide assortiment bedrukte feestartikelen garandeert dat u voor ieder feest een geschikt artikel kunt vinden. Met feestartikelen bedrukken zorgt u voor een unieke aankleding van uw feest of evenement. Feestartikelen met opdruk zijn vaak al leverbaar voor een laag budget en zullen opvallen op ieder feest. Selecteer het feestartikel dat aansluit bij uw wensen en bepaal de kleur en bewerkingstechniek. Hierna ziet u meteen de prijs. Bedrukte feestartikelen kunnen wij al leveren vanaf een kleine oplage van 25 stuks. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact op met onze medewerkers die u graag voorzien van een persoonlijk advies over feestartikelen bedrukken.