Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Ballon

Voor de organisatie van een feest ballonnen bedrukken. Ballonnen met logo geven uw feest een extra tintje. Als u de gehele feestlocatie speciaal wilt aankleden kunt u kiezen voor slingers bedrukken, waar u bijvoorbeeld kan kiezen voor vlaggenlijnen bedrukken of wimpellijnen met opdruk. Naast de bedrukte ballonnen en slingers leveren wij bijvoorbeeld ook partyprikkers met opdruk, bedrukte papieren hoedjes of bedrukte bierviltjes.  Wij leveren ook de ballonnen ook onbedrukt. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Als u vragen heeft over ballonnen bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag voorzien van een advies op maat.

Weergave:TegelsLijst

Ballonnen bedrukken

Organiseert  u een festiviteit, fuif of partijtje? Maak er een knalfeest van met bedrukte ballonnen. In alle kleuren zijn ze te bestellen! Wij bedrukken ballonnen met uw bedrijfslogo of met een inspirerende tekst. Hierdoor krijgt uw evenement - of u nou een nieuwe vestiging opent of een open dag organiseert – op subtiele wijze een hele vrolijke en professionele uitstraling! Reclame ballonnen bedrukken kan in één kleur naar keuze. Kiest u voor een te bedrukken reuzenballon, dan kunt u zelfs voor bedrukking in twee kleuren kiezen. Ook hebben wij allerhande ballon-accessoires, in combinatie met uw bedrukte ballonnen maakt u uw evenement helemaal compleet.

Goedkoop ballonnen laten bedrukken

U wilt ballonnen laten bedrukken? Dat kan! Bij ons bestelt u al reuzeballonnen vanaf 10 stuks, punchballs vanaf 100 stuks en reclameballonnen vanaf 1000 stuks. Bij te bedrukken ballonnen meten we met twee maten. Dit heeft er mee te maken dat de balloon hard of zacht opgeblazen kan worden. Zo hebben we bijvoorbeeld een 90/100 ballon. Dit betekend dat de ballon in opgeblazen toestand een omvang tussen de 90 en 100 centimeter zal hebben.

Ballon accessoires

Ballonnen laten bedrukken gaat gemakkelijk, maar wat doet u ermee als ze eenmaal opgeblazen zijn? Het leukste is het natuurlijk wanneer u ze weggeeft op een draagstokje, zeker de kinderen zullen het erg leuk vinden. En met betrekking tot brand exposure: jong geleerd is oud gedaan, toch? Laat de kids dus op een leuke manier kennis maken met uw merk. Ballonnen inzetten  op locatie doet u het beste in combinatie met een lichtgewicht kunststof ballonnen boom of –boog. Hier steekt u de bedrukte ballonnen eenvoudig in. Wilt u de ballonen bedrukken en vervolgens op laten stijgen op locatie? Met een speciaal ballonnennet zorgt u ervoor dat de ballonnen allemaal tegelijk de lucht in gaan. Wow!