Productfilter

Prijs

t/m

Kartonnen bordjes

Wil je in het oog van de consument springen? Laat papieren bordjes bedrukken met jouw logo.  De bordjes zijn gemaakt van stevig karton met een kunststof laagje en hebben ribbelreliëf aan de rand. Wij produceren de kartonnen bordjes op hygiënisch wijze, waardoor ze goedgekeurd zijn voor voedselgebruik. 

 

Weergave:TegelsLijst

Kartonnen bordjes bedrukken

Kartonnen bordjes bedrukken we middels moderne drukmachines, waardoor we jou een verbluffend eindresultaat kunnen garanderen. Voordat het zover is, wil je natuurlijk een voorbeeld zien. Die bieden wij je graag. Digitaal, weliswaar. Spreekt het digitale drukvoorbeeld je aan? Dan start het drukproces en bezorgen wij jouw kartonnen bordjes met opdruk spoedig.

Kartonnen borden bedrukken

Wil je het professionele karakter van jouw organisatie versterken? Kies dan voor kartonnen borden bedrukken. Onze bordjes van karton zijn aantrekkelijk geprijsd en speciaal voor jou geselecteerd op kwaliteit. Je kunt kiezen uit verschillende bordjes, waardoor je er altijd een vindt die past bij jouw wensen en budget. Meer weten over kartonnen borden bedrukken, bijvoorbeeld over de bedrukkingsopties? Neem gerust contact met ons op!