Productfilter

Prijs

t/m

Popcornbeker

Bij Bureka Promotions kunt u popcornbekers volledig laten bedrukken met uw eigen ontwerp of logo. Perfect voor evenementen, bioscopen of als geschenk voor uw medewerkers of relaties.

Weergave:TegelsLijst
 • Popcornbeker S (small)

  Popcornbeker S (small)

  € 0,26
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
 • Popcornbeker M (medium)

  Popcornbeker M (medium)

  € 0,35
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
 • Popcornbeker L (large)

  Popcornbeker L (large)

  € 0,58
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.

Popcornbeker bedrukken

Popcorn is een geliefde snack bij veel mensen, vooral tijdens het kijken van een film of serie. Bij Bureka Promotions kunt u popcornbekers laten bedrukken met uw eigen ontwerp of logo. Een leuke manier om uw bedrijf te promoten of om uw evenement een persoonlijke touch te geven.

Onze popcornbekers zijn gemaakt van stevig karton en hebben een inhoud van 32 oz (ongeveer 950 ml). De bekers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen volledig worden bedrukt met uw eigen ontwerp. U kunt ervoor kiezen om uw logo, bedrijfsnaam of een persoonlijke boodschap op de bekers te laten drukken.

Bedrukte popcornbekers zijn niet alleen geschikt voor evenementen en festivals, maar ook voor bijvoorbeeld bioscopen en pretparken. Door uw logo of merknaam op de bekers te bedrukken, vergroot u uw naamsbekendheid en zorgt u voor een professionele uitstraling.

Daarnaast zijn bedrukte popcornbekers ook geschikt als relatiegeschenk. U kunt uw medewerkers, klanten of relaties verrassen met een gepersonaliseerde popcornbeker met daarin bijvoorbeeld een zakje popcorn. Een origineel en persoonlijk geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Bij Bureka Promotions hebben we jarenlange ervaring in het bedrukken van verschillende producten, waaronder popcornbekers. Wij zorgen voor een hoogwaardige bedrukking en een snelle levering. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote aantallen.

Kies voor bedrukte popcornbekers van Bureka Promotions en geef uw evenement of bedrijf een persoonlijke touch. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een uniek ontwerp en zorgen voor een perfect resultaat.