Productfilter

Prijs

t/m

Toeter

Droeftoeters? Daar doen we niet aan! Onze toeters zijn gemaakt voor een feestje. Toeters worden veel gebruikt tijdens het aanmoedigen bij grote sportwedstrijden. Ook tijdens feestjes worden toeters veel ingezet. Laat daarom toeters bedrukken voor uw relaties. 

Weergave:TegelsLijst
 • Feesttoeters 19 cm

  Feesttoeters 19 cm

  € 0,22
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
 • Feesttoeters 33 cm

  Feesttoeters 33 cm

  € 0,29
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
 • Megafoon

  Megafoon

  € 0,31
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.

Toeters bedrukken

Droeftoeters? Daar doen we niet aan! Onze toeters zijn gemaakt voor een feestje. Toeters worden veel gebruikt tijdens het aanmoedigen bij grote sportwedstrijden. Ook tijdens feestjes worden toeters veel ingezet. Laat daarom toeters bedrukken voor uw relaties. Hiermee zorgt ervoor dat uw relatie zijn of haar favoriete sportclub het hardst kan aanmoedigen. Ook valt de toeter op, en deze zal dus gezien worden door vele andere personen. U bereikt dus niet alleen uw relatie, maar ook omstanders.

Toeters met logo

Allgifts.nl heeft medewerkers in dienst die zich al jaren lang bezighouden met toeters bedrukken. Wij adviseren u om het product te voorzien van een bedrukking. De bedrukking zorgt namelijk voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de toeter wordt gezien door anderen. De bedrukkingen worden volledig naar uw wensen uitgevoerd. Alle toeters zijn ook onbedrukt te bestellen.

Toeters ter promotie

Sporten worden bekeken en aangemoedigd door mensen van alle leeftijden. U kunt daarom iedere relatie blij maken met een toeter. U kunt bij een sportvereniging uw toeters uitdelen, maar u kunt dit ook gewoon op straat doen. Uw geschenk zal zeer populair zijn en veel gebruikt worden. Uw relatie hoeft niet meer de longen uit zijn of haar lijf te schreeuwen, de toeter doet al het werk.

Bestel snel en gemakkelijk uw geschenk

Bij Bureka Promotions is het mogelijk om snel en gemakkelijk zelf uw geschenken te bestellen. Dankzij de mogelijkheid om te betalen met iDEAL is niet alleen het bestelproces, maar ook het betalingsproces snel afgerond. Mocht u tijdens het bestellen vragen of opmerkingen hebben dan kunt u deze stellen aan onze medewerkers.  0598-201722 of mailen : info@bureka.nl

Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag