Hoofdtelefoon & Audio Oordopjes

Koptelefoon bedrukken en inzetten als promotioneel artikel

 

Trakteer uw relaties op een handige koptelefoon met de opdruk van uw bedrijfsnaam, logo, artwork, grafisch ontwerp, reclameboodschap, slogan of tekst. Hiermee zorgt u dat uw boodschap en bedrijfsnaam op een slimme manier onder de aandacht komen. Deze give-away zal uw klanten gunstig stemmen, waardoor ze sneller voor uw product of dienst zullen kiezen. Koptelefoons zijn ideale geschenken in combinatie met alles wat met het beluisteren van muziek te maken heeft, zoals vakanties, vervoermiddelen, woninginrichting, sportabonnementen, concerten en computers. Bouw een wervende promotieactie rond uw bedrukte koptelefoon en maak er een echt hebbeding van! Combineer het met een leuke spaaractie in de winkel of een wedstrijd tijdens een beurs, evenement of festival. Of geef de koptelefoon met bedrukking weg bij de aankoop van één (of meer) van uw producten. Een koptelefoon met opdruk maakt uw promotieactie tot een waar succes!

Koptelefoons bedrukken met uw tekst of afbeelding

 

Er zijn talloze mogelijkheden om koptelefoons te bedrukken, zoals een reclametekst, bedrijfsnaam, slogan, logo, website, grafisch ontwerp of speciale boodschap. Promofit voorziet uw koptelefoon van elke gewenste opdruk, van één kleur tot full colour. Bij de meeste koptelefoons komt de opdruk zowel op de linkerzijde als de rechterzijde. Het sportmodel bedrukken we echter op de beugel of nekband aan de achterzijde. De bedrukking van de geschenkverpakking of het opbergdoosje van goedkope oordopjes is ook een optie. De draadloze Urban koptelefoon is ons meest exclusieve model. Of wat dacht u van een handige draadloze muziekontvanger? Hiermee hoeft u uw smartphone niet bij u te dragen om toch van uw favoriete klanken te genieten. 

Het gepersonaliseerd bedrukken van een koptelefoon

 

Koptelefoons lenen zich erg goed voor een gepersonaliseerde opdruk. Zo geeft u het artikel een extra persoonlijk tintje. Laat bijvoorbeeld een bedrukte headphone maken met de naam van uw klant en uw logo erop. Zo’n gepersonaliseerd artikel is een leuke verrassing en geeft uw reclamecampagne een groter effect!