Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Radio's

Bedrukte radio’s zijn zeer gewaardeerde promotieartikelen. Verras uw relaties met een hoogwaardige attentie die uw blijk van waarderen laat zien. De muziekspeler zal een prominent plaatsje op kantoor of bij uw klant thuis innemen. Uw bedrijfslogo zal meermaals in het zicht van uw doelgroep komen. Bekijk hieronder ons assortiment en vraag direct een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Snel en eenvoudig bedrukte radio's bestellen

Gebruik de bedrukte radio als eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers of als bedankje voor uw gewaardeerde relaties. Ons assortiment bevat verschillende varianten, waaronder de retro radio een van de populairste modellen is. Al onze muziekspelers kunnen voorzien worden van uw logo.

Bekijk ons assortiment en zoek het artikel uit dat voldoet aan uw wensen en aansluit bij uw huisstijl. Door de radio te bedrukken met uw logo of reclameslogan wordt het een perfecte reclamedrager voor uw organisatie. Bekijk ons assortiment en vraag direct een offerte aan. Heeft u geen geschikte radio kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.