Meest verkocht in deze categorie:

Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Tablethoes

Een bedrukte tablet hoes is in de huidige tijden de promotieartikelen bij uitstek. Tablet hoezen hebben een groot bedrukkingsoppervlak en zijn daarom uiterst geschikt voor het communiceren van een logo of reclameboodschap. Daarnaast heeft een tablet of iPad hoes een groot bereik omdat hij dagelijks gebruikt zal worden. Bekijk hieronder ons complete assortiment en vraag vandaag nog een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Eenvoudig en snel uw tablethoes bedrukken

iPad hoezen zijn in veel verschillende varianten leverbaar. Denk hierbij aan verschillende materialen, kleuren en formaten. Ons assortiment bevat covers gemaakt van neopreen, siliconen of imitatieleder. Onze hoezen zijn geschikt voor de meest gangbare formaten tablets en iPads. Al onze hoezen zijn te voorzien van een bedrukking. Een aantal is zelfs te voorzien van een full colour bedrukking.

Tablethoes bedrukken is een hoogwaardige promotieartikelen met een groot bedrukkingsoppervlak. Hierdoor zijn de covers ideaal om uw marketingboodschap te communiceren. Bekijk ons assortiment en zoek de tablet hoes uit die perfect aansluit bij uw huisstijl. Mocht u geen geschikte hoes kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden met betrekking tot de tablet en iPad hoezen.