Gereedschap bedrukken

Gereedschap bedrukken bij Bureka Promotions

Breng uw bedrijf of merk op doeltreffende wijze onder de aandacht en laat gereedschap bedrukken. Deel het uit tijdens bijvoorbeeld beurzen, open dagen of promotieacties. Of geef het cadeau aan uw klanten en zakenrelaties. Bureka Promotions heeft een groot assortiment gereedschap. We leveren onder andere schroevendraaiers, zakmessen, rolmaten, multitools en complete gereedschapssets. Wij kunnen alle relatiegeschenken in ons assortiment voorzien van uw logo of bedrijfsnaam. Uw zakenrelaties worden zo continu aan uw bedrijf of merk herinnerd.

Gereedschapsets bedrukken met uw logo
Een gereedschapset met bedrukking is een populair en praktisch relatiegeschenk. Uw logo kunnen wij bedrukken op de verpakking of het artikel zelf. Gereedschap van RVS raden wij aan om te voorzien van een gravure voor een luxere uitstraling. Daarnaast blijft een gravure ook bij veelvuldig gebruik goed zichtbaar. Op onze website hebben wij een groot assortiment aan diverse gereedschapsets, van kleine multifunctionele schroevendraaiers tot uitgebreide 26-delige gereedschapssetjes verpakt in een mooie kist of hoes.

Hobbymesjes
Een afbreekmesje is een breed inzetbare relatiegeschenk dat veelvuldig en voor een langere periode gebruikt zal worden. Hierdoor zal uw bedrijfslogo of slogan dus lange tijd onder de aandacht van uw doelgroep blijven. Ons assortiment kartonmessen bevat messen in verschillende kleuren en ontwerpen. Al onze hobbymesjes kunnen bedrukt worden met een logo of tekst naar keuze. De bedrukking plaatsen wij op de achterzijde van het artikel door middel van een tampondruk, digitaaldruk of digitaal label. Hierdoor is het mogelijk om een logo met 1 tot 4 kleuren of een full colour afbeelding op een hobbymes te plaatsen.

Hoofdlampen
Hoofdlampen zijn zeer geschikt om als relatiegeschenk te geven aan actieve en avontuurlijke klanten. Zitten uw klanten bijvoorbeeld in de recreatie en outdoor branche dan is dit een bruikbaar artikel. Uw klanten zullen dit artikel direct in gebruik nemen en worden telkens geassocieerd met uw bedrijf. Uw logo of bedrijfsgegevens drukken wij, afhankelijk van het artikel, met 1 tot 4 kleuren of zelfs full colour op het artikel. Hierdoor zal uw reclame-uiting altijd goed zichtbaar zijn.

Multitools en zakmessen
Op zoek naar een promotiemiddel dat u kunt inzetten bij uw klanten in de bouw en techniek sector? Dan vindt u onder deze categorie alle multitools en zakmessen in ons assortiment. Multitools en zakmessen zijn vrijwel altijd van RVS gemaakt en kunnen daarom uitstekend worden voorzien van een gravure. Dit geeft een luxe uitstraling en zal bij veelvuldig gebruik niet sluiten. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw multitool of zakmes te voorzien van een bedrukking.

Eenvoudig en snel uw relatiegeschenken laten bedrukken
Bedrukt gereedschap en lampen zijn een visitekaartje voor uw bedrijf. Uw klanten worden regelmatig aan uw bedrijf herinnerd. Wanneer u een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies.