Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Duimstok

Bent u op zoek naar een duimstok om te bedrukken met uw eigen tekst of logo? Zoek niet verder! Bij Bureka Promotions laat u goedkoop en snel duimstokken bedrukken. Bekijk het assortiment te bedrukken duimstokken en bestel uw bedrukte duimstokken naar keuze direct online.

Weergave:TegelsLijst

 

Duimstok bedrukken


Een duimstok of vouwmeter is een meetgereedschap dat sinds oudsher gebruikt wordt. Op het meetinstrument worden de afstanden in centimeters en inches weergeven. Een inch is 2,54 cm en dit formaat komt ongeveer overeen met de dikte van een duim. Hier heeft de duimstok dan ook zijn naam aan te danken. De duimstok bestaat uit meerdere segmenten, meestal van circa 25 cm lang, die doormiddel van een scharnier aan elkaar bevestigd zijn. Hierdoor kunnen ze eenvoudig in- en uit elkaar gevouwen worden.

Een duimstok bedrukken kan op verschillende manieren en de meest geschikte bedrukkingsmethode hangt vaak af van het materiaal. Ons assortiment bevat namelijk houten duimstokken, PVC duimstokken en duimstokken gemaakt van glasfiber. Om de afmetingen zo goed mogelijk te kunnen blijven aflezen, worden de meeste modellen op de voor en achterzijde bedrukt. Doordat de verschillende latjes niet volledig op elkaar gedrukt zijn, zullen er altijd kiertjes tussen het logo ontstaan. Mocht dit voor u niet acceptabel zijn, dan raden wij onze modellen aan die op de bovenzijde bedrukt kunnen worden. Hierbij is een speciaal vak gemaakt waarin uw logo of reclame slogan bedrukt kan worden zonder dat hierdoor de leesbaarheid van de metrische schaal afneemt. Ondanks dat onze duimstokken opgevouwen kunnen worden, zijn ze niet altijd eenvoudig op te bergen of mee te nemen. Wanneer u op zoek bent naar een compacter formaat dan raden wij de mini duimstok met logo aan. Deze modellen zijn namelijk voorzien van een sleutelhanger waardoor ze eenvoudig aan een sleutelbos gehangen kunnen worden.

 

Duimstok bedrukken

Bent u op zoek naar een duimstok om te bedrukken met uw eigen tekst of logo? Zoek niet verder! Bij Bureka Promotions laat u goedkoop en snel een duimstok bedrukken. Bekijk het assortiment te bedrukken duimstokken bovenstaand en bestel uw bedrukte duimstok naar keuze direct online.

Te bedrukken duimstok bestellen

Heeft u de te bedrukken duimstok die geschikt zijn voor uw gelegenheid kunnen vinden? U bestelt uw bedrukte duimstok gemakkelijk via de website. Op de productpagina van de duimstok die u heeft geselecteerd, berekent u eenvoudig de totaalprijs. Vervolgens bestelt u uw te bedrukken duimstokken via de website. Nadat u besteld heeft, kunt u via ‘Mijn Omgeving’ uw logo uploaden. Voordat uw duimstokken bedrukt worden, ontvangt u van ons een gratis digitale voorbeeldopmaak zodat u van tevoren weet hoe uw logo op de duimstokken tot uiting zal komen.