Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Multitool

Multitools zijn zeer bruikbare relatiegeschenken en daarmee uitermate geschikt om cadeau te geven aan uw zakenrelaties of klanten. Een bedrukte multitool is ideaal om in te zetten als promotiemiddel in de bouw en techniek sector.  Laat uw multitool bedrukken met uw bedrijfsgegevens en vergroot zo de bekendheid van uw bedrijf. Heeft u specifieke wensen of staat het gewenste artikel niet op onze website? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, wij helpen u hier namelijk graag bij verder. Via de website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Hieronder ziet u onze grote collectie multitools.

Weergave:TegelsLijst

Promoot uw bedrijf laat multitools bedrukken

Multitools  bedrukken is een goede manier om uw bedrijf doorlopend onder de aandacht te brengen bij uw klanten en zakenrelaties. Dit gereedschap is heel geschikt om uit te delen tijdens open dagen en vakbeurzen of om cadeau te geven bij een jubileum. Bureka Promotions heeft een groot assortiment bouw gerelateerde relatiegeschenken en premiums. De multitools zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan multifunctionele zakmessen, mini toolboxen, outdoor multitools, kurkentrekker multitools en 11-delige zakmessen. Wij kunnen alle zakmessen en multitools bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Multitools bedrukken of graveren

Vrijwel alle multitools  zijn van RVS gemaakt. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een multitool bedrukken of voorzien van een gravure. Een gravure geeft een zeer luxe uitstraling en zal ook bij veelvuldig gebruik niet slijten. Afhankelijk van het artikel kunnen wij een multitool bedrukken vanaf 1 tot 5 kleuren en een full colour bedrukking zal veelal gaan door middel van een sticker of doming op het artikel. Diverse artikelen leveren wij in een mooie pouch of geschenkverpakking. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij deze ook voorzien van een bedrukking. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Wanneer u een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies.