Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Zakmes

Zakmessen  zijn zeer bruikbare relatiegeschenken en daarmee uitermate geschikt om cadeau te geven aan uw zakenrelaties of klanten. Een bedrukte zakmes is ideaal om in te zetten als promotiemiddel in de bouw en techniek sector. De ontvangers zullen vaak gebruik maken van deze mooie geschenken. Laat uw zakmes bedrukken met uw bedrijfsgegevens en vergroot zo de bekendheid van uw bedrijf. Heeft u specifieke wensen of staat het gewenste artikel niet op onze website? Vraag ons dan naar de mogelijkheden, wij helpen u hier namelijk graag bij verder. Via de website vraagt u eenvoudig een offerte aan. Hieronder ziet u onze grote collectie zakmessen.

Weergave:TegelsLijst

Promoot uw bedrijf met een zakmes met opdruk

Zakmessen bedrukken is een goede manier om uw bedrijf doorlopend onder de aandacht te brengen bij uw klanten en zakenrelaties. Dit gereedschap is heel geschikt om uit te delen tijdens open dagen en vakbeurzen of om cadeau te geven bij een jubileum. Bureka heeft een groot assortiment bouw gerelateerde relatiegeschenken en premiums. De zakmessen  zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan multifunctionele zakmessen, mini toolboxen, outdoor multitools, kurkentrekker multitools en 11-delige zakmessen. Wij kunnen alle zakmessen  bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Zakmessen bedrukken of graveren

Vrijwel alle  zakmessen zijn van RVS gemaakt. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een zakmes bedrukken of voorzien van een gravure. Een gravure geeft een zeer luxe uitstraling en zal ook bij veelvuldig gebruik niet slijten. Afhankelijk van het artikel kunnen wij een zakmes bedrukken vanaf 1 tot 5 kleuren en een full colour bedrukking zal veelal gaan door middel van een sticker of doming op het artikel. Diverse artikelen leveren wij in een mooie pouch of geschenkverpakking. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij deze ook voorzien van een bedrukking. 

Zakmes met logo

Specifiek op zoek naar een zakmes? Ook dan kunnen wij u goed helpen. Wij kunnen een zakmes bedrukken of voorzien van een gravure op de houder. Gereedschap voorzien van uw logo is een visitekaartje voor uw organisatie. Uw relaties worden continue aan uw bedrijf of merk herinnerd.