Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd


Spaarpot

Een spaarpot bedrukken is zeer effectief  om uw organisatie onder de aandacht te brengen. Ze kunnen namelijk voor vrijwel alle doelgroepen ingezet worden. Sparen is namelijk van alle leeftijden. De manier waarop mensen sparen is natuurlijk wel verschillend. Zo zullen kinderen vaker gebruik maken van een spaarpot. Vandaar dat de meeste modellen uit ons assortiment een speels uiterlijk hebben en daarnaast in vele kleuren leverbaar zijn. 

Weergave:TegelsLijst
 • Spaarpot Beer SALE

  Spaarpot Beer SALE

  € 1,01
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • snel geleverd
  Oink klein spaarvarken

  Oink klein spaarvarken

  € 2,10
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Transparant spaarzwijn

  Transparant spaarzwijn

  € 2,91
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Spaarpot

  Spaarpot

  € 7,19
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Spaarpot bedrukken

Zonder twijfel is het spaarvarken het meest populaire model uit ons assortiment. Vandaar ook dat wij van deze variant verschillende ontwerpen in ons assortiment hebben. Denk hierbij aan een plastic spaarvarken een PVC spaarvarken of een porseleinen spaarvarken.  Alle modellen zijn in verschillende kleuren leverbaar en kunnen op meerdere posities bedrukt worden. De meest voorkomende bedrukkingspositie voor het spaarvarken is aan een van beide zijkanten. Het is echter ook mogelijk om de neus of het achterwerk te bedrukken. En bij sommige modellen kan zelf de bovenzijde bedrukt worden. Een combinatie van al deze opties behoort natuurlijk ook tot de opties. Voldoende mogelijkheden dus om uw spaarpot met logo uniek te maken.

Spaarpot bedrukken snel in huis

Sparen is vaak een langdurig proces waarvoor veel geduld vereist is. Vaak vervelend gedurende het traject, maar wanneer u uiteindelijk uw doel bereikt heeft, geeft het een voldoening. Deze voldoening krijgt u ook wanneer u bij ons uw spaarpotten besteld. Om u een volledig zorgeloze ervaring te kunnen geven, willen wij ook het vervelende van het spaarpotten bedrukken wegnemen. Vandaar dat wij u alles uit handen nemen en uw pot met opdruk perfect afleveren. Bij het wegnemen van de vervelende aspecten hoort ook het wegenemen van de wachttijd. Vandaar dat wij onze bedrukte spaarpotten al binnen circa 4 tot 5 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef al bij u aan huis leveren. Wij nemen u dus alle zorg uit handen, waardoor u met een gerust hart kunt gaan sparen.

Milieu bewust sparen
Spaar niet alleen voor uw eigen toekomst maar bespaar ook het milieu. Dat is de gedachte achter onze kubus spaarpot van gerecyclede cd hoesjes en onze spaarpot van gerecyclede cd hoesjes in de vorm van een huisje. Beide modellen zijn gemaakt van oude cd hoesjes die op een milieu vriendelijke manier gerecycled worden en in de vorm van een spaarpot weer een nieuwe bestemming krijgen. Wanneer u dus op zoek bent naar een ecologische spaarpot met logo is dit de perfecte uitkomst. Het materiaal heeft namelijk geen beperkingen met betrekking tot de bedrukking. Uw logo kunnen wij op een of meerdere posities bedrukken.

Wilt u meer weten over de verschillende modellen spaarpotten, de bedrukkingsmogelijkheden of de leveringstermijn van een bedrukte spaarpot? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies en werken binnen 1 uur een vrijblijvende offerte voor u uit. Daarnaast maken wij graag een digitale impressie van de manier waarop wij uw spaarpot bedrukken.