Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Aanstekers

Eén van de klassiekers in de relatiegeschenkenbranche is aanstekers bedrukken met uw logo of tekst. Bedrukte aanstekers zullen vaak gebruikt worden. Wij leveren diverse modellen aanstekers met logo. Van de traditionele kleine aanstekers tot een grote navulbare aansteker. U kunt bij ons ook een plastic hoes bedrukken voor om de kleine aansteker. Naast de aanstekers met opdruk kunt u bij ons ook terecht voor luciferdoosjes bedrukken.

Weergave:TegelsLijst

Aanstekers met logo bedrukken

Als u op zoek bent naar een giveaway voor een beurs of evenement dan kunt u kiezen voor aanstekers bedrukken. Aanstekers met logo worden niet alleen gebruikt voor het aansteken van sigaretten. Bedrukte aanstekers worden gebruikt voor het aansteken van theelichtjes of een grote aansteker voor bijvoorbeeld de barbecue. Als u verzekert wilt zijn dat uw aanstekers met opdruk lang gebruikt worden kunt u kiezen voor een navulbare aansteker. Of een aansteker navulbaar is staat aangegeven op de productpagina en voor vragen kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Diverse aanstekers in ons assortiment hebben nog een extra toegevoegde functie zoals een flesopener of een lampje. Voor een uniek model kunt u kiezen voor een aansteker in de vorm van een goudstaaf. Goedkope aanstekers bedrukken kunt u inzetten voor een beurs en uw doelgroep zal ook na het evenement aan uw organisatie herinnerd worden. Aanstekers met opdruk worden het gehele jaar gebruikt en zullen uw naamsbekendheid continu vergroten. De kleine aanstekers met logo zullen gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden. Grote aanstekers bedrukt met uw logo of tekst zullen meest thuis gebruikt worden voor het aansteken van bijvoorbeeld kaarsen of de barbecue. Om de kleine aansteker op te bergen kunt u kiezen voor een aansteker hoes, die u kunt bedrukken met uw reclame-uiting. Een moderne aansteker in ons assortiment is de USB aansteker. Deze USB aansteker is elektrisch oplaadbaar door de USB aansluiting te koppelen aan bijvoorbeeld een PC of laptop. USB aanstekers met logo zijn duurzame aanstekers die de sigaretten aansteken door middel van een gloeidraad, vergelijkbaar met een sigarettenaansteker in auto’s. De aanstekers in ons assortiment zijn te verkrijgen in diverse kleuren. In combinatie met een bedrukking kunt u de aansteker volledig samenstellen in de kleuren van uw huisstijl. Een aansteker bedrukken die overal opvalt is een full colour bedrukte aansteker. Bij een metalen aansteker is het mogelijk uw logo aan te brengen met een gravering. Aanstekers graveren zorgt voor een subtiele en slijtvaste weergave van uw logo of tekst. De vele verschillende modellen garanderen dat u met aanstekers bedrukken altijd een artikel kunt vinden dat aansluit bij uw wensen.
 

Luciferdoosjes bedrukken

 
Naast de aanstekers met logo wordt ook luciferdoosjes bedrukken veelvuldig ingezet als promotiemiddel. Bij ieder gebruik zullen de bedrukte luciferdoosjes uw organisatie promoten bij uw doelgroep. Lucifers bedrukken kan worden ingezet als giveaway op beurzen of evenementen. Het voordeel van luciferdoosjes bedrukken ten opzichte van aanstekers is dat u op de doosjes meer ruimte heeft voor uw reclame-uiting. De bedrukte lucifers zijn leverbaar in uiteenlopende aantallen en hoe groter het doosje hoe groter het drukoppervlak. Luciferdoosjes bedrukken kan in één of meerdere kleuren en uw logo of tekst zal altijd duidelijk zichtbaar zijn. Lucifers worden bij veel gelegenheden gebruikt en met lucifers bedrukken speelt u hier handig op in. Bedrukte lucifers zullen altijd dankbaar worden ontvangen en nooit worden weggegooid. Bedrukte luciferdoosjes kunnen overal mee naartoe worden genomen en zullen uw naamsbekendheid continu vergroten. Als u lucifers bedrukken in wilt zetten voor uw promotiecampagne kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden van luciferdoosjes bedrukken.
 

Snel leverbare en goedkope aanstekers bedrukken

 
Aanstekers bedrukken kan worden ingezet voor een brede doelgroep en zullen uw naamsbekendheid structureel vergroten. Al jarenlang worden aanstekers met logo door veel organisaties gebruikt als promotiemiddel. Met goedkope aanstekers bedrukken kunt u met een beperkt budget een effectieve promotiecampagne opzetten. Aanstekers bedrukt met uw logo of tekst zullen het gehele jaar onder de aandacht komen van uw doelgroep. Onze aanstekers zijn leverbaar in uiteenlopende kleuren en in combinatie met de diverse bewerkingstechnieken kunt u altijd een aansteker creëren die aansluit bij uw wensen. Selecteer de aansteker die het best bij u past, bepaal het aantal, de kleur en bewerkingstechniek en u ziet meteen de prijs. Bent u specifiek op zoek naar goedkope aanstekers bedrukken? Maak gebruik van de handige sorteerfunctie om een overzicht te krijgen van onze goedkope bedrukte aanstekers en onze snel leverbare aanstekers met logo. Aanstekers bedrukken in kleine oplage is mogelijk doordat wij ze leveren vanaf een minimale afname van 25 stuks. Bent u met spoed op zoek naar aanstekers bedrukt met uw reclame-uiting? Wij leveren uw aanstekers met logo al vanaf 4 werkdagen. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Voor vragen over aanstekers bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag voorzien van een persoonlijk advies.