Anti Stressfiguren

Stressfiguren bedrukken kleine oplage

De voorloper op het gebied van anti stress artikelen is zonder twijfel de anti stress bal. In de loop van jaren hebben wij de mogelijkheden op het gebieden van bedrukking en productkleuren uitgebreid. Onze anti stress bal is dus allang niet meer die saaie bal die hij jaren geleden was. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten kunnen wij de anti stressfiguren bedrukken in meerdere kleuren. Wij kunnen ze zelfs in full colour bedrukken en hiervoor zijn geen hoge afnames vereist. De minimale afname voor onze bedrukte stressballen uit voorraad bedraagt namelijk slechts 50 stuks. De stressbal uit voorraad heeft als enige beperking dat hij alleen op de voor- en / of achterzijde bedrukt kan worden.  Wenst u echter een all-over bedrukking? Dan bieden wij u graag onze all-over bedrukte stressbal aan. Deze bal kan namelijk volledig bedrukt worden met een simpel logo of met een full colour design. Met deze bal onderscheiden wij ons van de markt en bieden wij u een unieke stressbal met logo aan.

Bedrukte anti stress dieren
Het is een echte beestenboel. Zo veel verschillende anti stress dieren heeft u namelijk nog nooit bij elkaar gezien. Huisdieren, boerderij dieren, wilde en exotische dieren en zelfs zeedieren kunt u bij ons bestellen met een logo naar keuze. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen de dier gerelateerde stressbal bedrukken.

Medische en anatomische stress ballen
Binnen de medische wereld komen veel stress momenten voor. Niet alleen de artsen en verplegers ondervinden stress. Ook patiënten en vrienden en familie van patiënten kunnen voor en tijdens een behandeling veel stress ervaren.  Onze medische en anatomische anti stress ballen zijn ideaal om de zorgen enigszins te verzachten en de stress te verminderen. Naast het verminderen van de stress kunnen onze anatomische anti stress ballen ook een educatieve functie hebben. Deel ze bijvoorbeeld uit aan de allerkleinste en laat ze hiermee zien hoe onze organen eruit zien.

Transport en vervoer
De Nederlandse transport sector is erg groot en vandaar dat ook de vraag naar transport gerelateerde stress artikelen steeds terugkomt. Omdat wij ons niet alleen op een onderdeel van de transportsector willen richten bevat ons assortiment zowel vrachtwagens, treinen, auto’s, taxi’s, bussen, boten, vliegtuigen tractoren en zelfs motoren. In welk onderdeel van het transport u ook actief bent, wij hebben altijd wel een model dat hierbij aansluit.

Bouw en makelaardij
De twee meest verkochte anti stress figuren die gerelateerd zijn aan de bouwbranche zijn het anti stress huis en de anti stress bouwsteen. Beide modellen kunnen full colour bedrukt worden en hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een makelaars kantoor.

Bedrukte stressballen in de vorm van voedsel
Vaak wordt alleen de anti stress appel aangeboden wanneer u aangeeft op zoek te zijn naar een voedsel gerelateerd anti stress artikel. Laat u echter niet misleiden. Er zijn namelijk veel meer mogelijkheden op dit gebied. Ons assortiment bevat namelijk de gehele schijf van vijf en daarnaast kunt u ook de ongezonde voedselwaren bij ons terugvinden. Onder de ongezonde artikelen vallen de anti stress pizza, de anti stress frietjes, de anti stress hotdog, de anti stress hamburger en uiteraard de muffins, cup cakes en donuts. Bij de gezonde voedselwaren kunt u eigenlijk aan alle groentes en aan al het fruit denken.  

Sport stressbal met logo
Een bedrukte anti stress voetbal staat niet meer alleen in ons sport gerelateerde assortiment. Hij wordt namelijk geflankeerd door verschillende andere sportballen zoals: rugbyballen, golfballen, volleyballen, basketballen, tennisballen, cricketballen en een baseball. Al deze artikelen kunnen ook aan een sleutelhanger geleverd worden. Naast de balsporten blijven ook andere sporten niet onderbelicht. Zo kunt u bij ons ook een raceauto, een racehelm, een hockey puck, een bokshandschoen, een karate mannetje, een sumo worstelaar en een dumbbel vinden.

Social media iconen
Sociale media worden steeds populairder en zijn bijna niet meer weg te denken uit de hedendaagse samenlevering. Het wordt gebruikt als uitlaatklep maar zeker ook om in contact te blijven met vrienden, familie en zakenrelaties. Wanneer u op een originele manier in wilt spelen op de toenemende mate van social media gebruik, dan is een anti stress artikel een leuke manier. Naast onze anti stress emoticons en emojis bevat ons assortiment ook een artikel in de vorm van een hashtag en natuurlijk mag de like duim niet ontbreken.

Telefonie
Doordat social media steeds meer tijd in beslag nemen en men op elke locatie bereikbaar wil zijn, neemt het belang van een smartphone steeds groter. Speel hier op een ludieke manier op in en gebruik een bedrukte anti stress smartphone om uw doelgroep te ontstressen. Naast onze smartphone bevat ons assortiment ook een aantal klassieke anti stress telefoons en natuurlijk kunt u ook een anti stress telefoonhouder laten bedrukken. 

Wat uw doelgroep  of het doel van uw reclamecampagne ook is, er is altijd wel een anti stress bal die hierbij aansluit. En bij ons zult u deze stressbal met logo ook eenvoudig en snel kunnen vinden. Met dezelfde eenvoud en snelheid zullen wij uw stressbal bedrukken.