Meest verkocht in deze categorie:

Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Automaten Beker

Een kartonnen of plastic automatenbeker bedrukken met uw logo of tekst is een mooie reclamedrager voor uw organisatie. De kartonnen beker met logo zal gegarandeerd opvallen.  Uw huisstijl zal zelfs tijdens het drinken van een kop koffie duidelijk worden gecommuniceerd met een kartonnen beker met opdruk. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Als u vragen heeft over kartonnen bekers bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag voorzien van een persoonlijk advies.

Weergave:TegelsLijst

Automatenbeker bedrukken met uw logo of tekst

Een automatenbeker bedrukken is een ideaal promotiemiddel om in te zetten tijdens een beurs of evenement. Het is namelijk gebleken dat men gemiddeld 7 minuten met een koffiebeker in zijn hand rondloopt. Hierdoor is uw boodschap zo’n 420 seconden te zien. Vergelijk dit met een exposure van 5 seconden bij een tijdschrift en u zult zelf ook de conclusie trekken dat een bedrukte koffiebeker een zeer aantrekkelijk promotiemiddel is! Vergroot op eenvoudige wijze de uitstraling van uw bedrijf of organisatie en laat kartonnen koffiebekers bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Bedrukte koffiebekers worden niet zoals de meeste relatiegeschenken ingezet als giveaway of als geschenk voor uw medewerkers en relaties. Koffiebekers bedrukken wordt in de meeste gevallen gebruikt door het bedrijf of organisatie zelf. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van kartonnen koffiebekers met logo in uw koffieautomaat of in uw stand tijdens een beurs of evenement. Ook festivals kunnen de koffiebekers met opdruk inzetten tijdens het eigen evenement. De witte kartonnen koffiebekers zijn volledig full colour te bedrukken, dit kan dus zonder problemen volledig in uw eigen huisstijl. De koffiebekers zijn leverbaar in twee verschillende maten. Het standaard model is 7,5 oz (180 ml). Dit model is geschikt voor onder andere de standaard kop koffie of om te gebruiken voor het schenken van frisdrank. Een groter model is de 8 oz (225 ml). Dit model wordt vaak gebruikt voor cappuccino of thee. Kartonnen koffiebekers bedrukken wordt vaak ingezet door bedrijven of organisaties. Doordat de bedrukte koffiebekers veelvuldig bij de hand worden genomen verzekert dit dat uw logo of tekst zal opvallen. Vanaf een afname van 1.000 stuks koffiebekers met logo is het mogelijk enkele accessoires erbij te bestellen, zoals deksels of roerstaafjes. Selecteer het aantal, de bedrukking en de eventuele aanvullende opties en u ziet meteen de prijs. Met kartonnen koffiebekers bedrukken heeft u diverse mogelijkheden de bekers geheel naar wens samen te stellen.

Snel en goedkoop kartonnen koffiebeker bedrukken

Meerdere malen per dag zal uw logo of tekst zichtbaar zijn met kartonnen koffiebekers bedrukken. Bedrukte koffiebekers worden door jong en oud gebruikt en zullen uw naamsbekendheid continu vergroten. Kartonnen koffiebekers met logo zijn leverbaar voor een lage prijs. Zet de koffiebekers met opdruk in om tijdens een beurs of evenement een kop koffie te drinken met uw relaties. De minimale afname van de koffiebekers met logo bedraagt 250 stuks. Als u met spoed op zoek bent naar bedrukte koffiebekers kunnen we deze leveren binnen 6 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website. Ook wanneer u niet direct een artikel heeft gevonden dat voldoet aan uw wensen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies.