Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Badgehouders

Bedrukte badgehouders zijn populaire en breed inzetbare promotieartikelen. Ze kunnen namelijk voor veel doeleinden gebruikt worden. Gebruik ze bijvoorbeeld als give away voor een ski vakantie. Daarnaast zijn ze ook zeer handig voor uw medewerkers wanneer u werkt met een pasjes systeem. Bekijk hieronder ons gehele assortiment en vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Eenvoudig uw bedrukte badgehouder bestellen

Pashouders zijn doeltreffende en functionele promotieartikelen. Ons assortiment bevat onder andere skipashouders en badgehouders in verschillende kleuren. Deze houders zijn zeer handig wanneer u een veel gebruikte pas moet opbergen. Met speels gemak kunt u de pas vertonen wanneer dit nodig is, en daarna weer opbergen. Telkens wanneer uw relatie zijn pas vertoond zal ook uw logo zichtbaar zijn. Hierdoor bereikt uw bedrijfslogo dus een groot publiek.

Een badgehouder is een gebruiksartikel dat uiterst geschikt is om in te zetten als reclamedrager. Daarnaast zijn ze geschikt om toe te voegen aan een mailing. Als u de ideale houder gevonden heeft, kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen via onze website. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren met een passend en vrijblijvend voorstel. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.