Meest verkocht in deze categorie:

Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Fruit Bedrukken

Als u op zoek bent naar een gezond en duurzaam product om weg te geven dan is bedrukt fruit en groente een erg originele optie. Wij bieden onder andere appels, bananen, kiwi’s en komkommers aan. Doordat de producten zo origineel zijn, zal uw boodschap goed opvallen bij de ontvanger. Het bedrukte groente en fruit is uitermate geschikt voor groene, duurzame organisaties. Bekijk hieronder het assortiment en kies een van deze unieke producten. 

Weergave:TegelsLijst

Fruit bedrukken als promotiemiddel

Fruit bedrukken met een logo is een uniek promotiemiddel die erg goed zullen opvallen op een beurs of evenement. Ook zal het een welkome gift zijn op een zomerse dag of bijvoorbeeld bij een sportwedstrijd.

Uw logo of boodschap wordt op het product aangebracht door middel van een lasergravure of met speciale eetbare inkt. Deze inkt is uiteraard 100% veilig en is ook gekeurd en goed bevonden door de voedsel en waren autoriteit. De bewerking heeft geen invloed op de houdbaarheid van de producten. Er worden altijd alleen de mooiste en meest verse producten gebruikt.


Eenvoudig bedrukt fruit bestellen

Bij Bureka Promotions  kunt u gemakkelijk appels, en ander fruit met uw logo bestellen. Zeker voor organisaties met een gezond imago is het een erg leuk geschenk om weg te geven. Deze bedrukte, eetbare producten worden binnen circa 7 werkdagen geleverd en zijn gegarandeerd een week houdbaar.

Heeft u het gewenste  fruit gevonden? Dan kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen of een offerte aanvragen. In het geval van een offerte zal er binnen 24 uur contact met u worden opgenomen met een vrijblijvend voorstel. Indien u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons, wij adviseren u graag.