Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Kaartspel

Een kaartspel bedrukken is een effectieve manier om uw organisatie onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Speelkaarten met logo zullen veelvuldig gezien worden. Bedrukte speelkaarten zullen uw reclameboodschap duidelijk overbrengen. Een kaartspel bedrukken wordt niet alleen ingezet als relatiegeschenk door bedrijven. Ook privé worden bedrukte speelkaarten gebruikt als herinnering van bijvoorbeeld een jubileum of trouwfeest. Speelkaarten kunnen worden bedrukt op diverse posities. Denk bijvoorbeeld aan full colour bedrukte speelkaarten op de rugzijde van de kaarten, een bedrukking op de speelzijde van de kaarten of op het doosje.Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Als u vragen heeft over speelkaarten bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers.  

Weergave:TegelsLijst
 • Kaartspel

  Kaartspel

  € 1,11
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • snel geleverd
  Reno kaartspel in een doosje

  Reno kaartspel in een doosje

  € 1,43
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Een kaartspel bedrukken met uw logo of tekst

Als u op zoek bent naar een relatiegeschenk dat langdurig gebruikt zal worden is speelkaarten bedrukken een prima optie. Speelkaarten met opdruk zullen uw naamsbekendheid bij ieder gebruik vergroten. Bedrukte speelkaarten zijn leverbaar voor verschillende type spellen. Denk bijvoorbeeld aan bridge kaarten bedrukken of een bedrukte pokerset. Speelkaarten met logo kunnen worden ingezet voor een brede doelgroep en zullen uw reclameboodschap continu overbrengen. Geef een bedrukt kaartspel cadeau aan uw medewerkers of als persoonlijk geschenk voor uw relaties. Ook privé worden bedrukte speelkaarten regelmatig ingezet als originele herinnering van een trouwfeest of andere mijlpaal. De speelkaarten in ons assortiment zijn verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Zo kunnen wij een kaartspel bedrukken zonder doosje in een banderol. Daarnaast leveren wij de speelkaarten met logo in diverse verpakkingen. Denk bijvoorbeeld aan een verpakking in een kunststof doosje, een kartonnen doosje, in een blik of in een mapje. De bedrukkingsopties zijn per artikel verschillend. Sommige speelkaarten kunnen alleen op de verpakking bedrukt worden. Het is mogelijk om ook de speelkaarten te bedrukken op de rugzijde en zelfs een bedrukking op de speelzijde behoort tot de mogelijkheden. Een kaartspel bedrukken kan in één of meerdere kleuren en ook full colour bedrukte speelkaarten is mogelijk. De bedrukkingsopties zijn aangegeven op de productpagina en voor vragen kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. De uitgebreide mogelijkheden van een kaartspel bedrukken verzekeren dat u altijd een kaartspel kunt vinden die aansluit bij uw wensen.

Bij de keuze van uw bedrukte speelkaarten is het belangrijk te bepalen welk type speelkaarten u wilt bedrukken. De bridge kaarten hebben een kleiner formaat dan de pokerkaarten. Bedrukte pokerkaarten zijn los leverbaar, maar kunnen ook worden geleverd in een complete pokerset. Bij de speelkaarten kunt u soms ook de keuze maken of deze moeten bestaan uit Internationale of Nederlandse kaarttekens. Voor de meest effectieve communicatie van uw boodschap kunt u zowel de verpakking als de speelkaarten full colour bedrukken. Een kaartspel met logo zal uw reclame-uiting over het gehele oppervlak weergeven. Hiermee komt uw organisatie bij iedere zet onder de aandacht. Verras uw medewerkers of relaties met dit originele relatiegeschenk en laat speelkaarten bedrukken met uw logo of tekst.

Speelkaarten bedrukken bij Bureka Promotions
Bedrukte speelkaarten worden al door veel bedrijven ingezet als relatiegeschenk. De vele mogelijkheden van speelkaarten bedrukken verzekeren dat u uw eigen unieke speelkaarten kunt samenstellen. Op de productpagina ziet u de mogelijkheden per artikel. Zo kunt u bij diverse speelkaarten de verpakking selecteren, de kaarttekens en de bedrukkingsposities. Nadat u de gewenste opties hebt geselecteerd ziet u meteen de prijs. Met behulp van de sorteerfunctie in onze website kunt u een overzicht krijgen in de goedkope bedrukte speelkaarten en de snel leverbare speelkaarten met logo. Ook als u op zoek bent naar onbedrukte speelkaarten helpen wij u graag. Een kaartspel met logo is leverbaar vanaf een kleine oplage van 75 stuks. De speelkaarten met opdruk kunnen wij leveren binnen 5 werkdagen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Neem contact op met onze medewerkers die u graag voorzien van een persoonlijk advies over speelkaarten bedrukken.