Productfilter

CategoriePrijs

t/m

Kleur

Levertijd

Keycord

Keycord bedrukken

 

Keycords bedrukken is iets wat al jaren gebeurt in de promotionele branche. Ze zijn hierdoor dan ook niet meer weg te denken uit ons assortiment. Door onze jarenlange ervaring met bedrukte lanyards hebben wij ons productieproces kunnen verkorten. Uit ons uitgebreide kleurassortiment zal namelijk vrijwel iedereen een geschikt model kunnen vinden.

Weergave:TegelsLijst

Keycord bedrukken met logo

Een keycord bedrukken met logo kan voor meerdere doeleinden en door verschillende doelgroepen gebruikt worden. Daarom zijn keycords met bedrukking ideaal om weg te geven als relatiegeschenk. Bij Bureka Promotions kunt u goedkoop uw keycords en lanyards bedrukken. U heeft bovendien de keuze uit een ruim assortiment keycords met opdruk zoals varianten met veiligheidssluiting of klemgesp. Keycords met opdruk zijn beschikbaar in verschillende kleuren en met diverse drukmogelijkheden. Voor een speciaal effect kunt u zelfs keycord bedrukken in fullcolour. Hierdoor valt de keycord met logo extra op en zullen meer mensen uw bedrijfslogo zien. Keycords worden van bedrukking voorzien door middel van tampondruk of digitale druk. Afhankelijk van het type keycord met opdruk en de druktechniek heeft u keuze uit diverse drukoppervlakken.

Keycords bedrukken voor een groot bereik op beurzen

Bedrukte lanyards kunnen uitgedeeld worden tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld op een beurs, tijdens een evenement of een open dag. Door een keycord met naam en/of logo te laten bedrukken, zorgt u ervoor dat uw naamsbekendheid wordt vergroot. Een lanyard bedrukt met een leuke tekst zorgt voor een informele en luchtige setting. Zo zullen uw relaties zich gelijk verbonden voelen met uw bedrijf of organisatie. Bovendien zijn de bedrukte keycords niet alleen uitstekend inzetbaar als leuke weggever, maar zijn ze ook zeker geschikt als relatiegeschenk voor uw personeel of zakenrelaties. In het assortiment van Van Helden Relatiegeschenken vindt u keycords met extra’s zoals een badgehouder of een oplaadtip. Bent u op zoek naar een artikel met één van deze functies? Bij ons kunt u ook badgehouders bedrukken, ideaal voor op skivakantie of voor uw collega’s.