Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Polsbandjes

 

Polsbandjes bedrukken

Bedrukte polsbandjes zijn enorm populaire promotieartikelen voor op evenementen of beurzen. Mensen lopen op evenementen of beurzen met uw naam of logo rond. Hierdoor wordt uw zichtbaarheid vergroot onder het grote publiek. Hieronder ziet u ons uitgebreid assortiment van de computermuizen en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Polsbandje bedrukken

Polsbandjes bedrukken zijn ideaal om uit te delen op evenementen of beurzen. Deze kunnen we leveren in diverse soorten, maten, materialen en kleuren. De populairste polsbandjes zijn de siliconen en full colour armbandjes, maar ook bedrukte slap wraps.

Siliconen polsbandjes
Siliconen polsbandjes kunnen we niet alleen bedrukken maar ook graveren. Hierbij wordt er reliëf aangebracht op het bandje, waardoor het logo of de tekst in het bandje zit. Bedrukte siliconen bandjes kunnen we leveren in elke PMS kleur.

Full colour bedrukte polsbandjes
Bedrukken van textiel en polyester polsbandjes kunnen we ook met een full colour afbeelding. Hierdoor kunt u in zoveel kleuren drukken als u wilt, als het maar binnen het formaat past. Deze artikelen zijn al leverbaar vanaf 250 stuks inclusief bedrukking.

Slap wraps bedrukken
Bedrukte slap wraps zijn populaire relatiegeschenken, doordat het door iedereen gebruikt wordt. Bijna alle slap wraps zijn reflecterend, waardoor deze door wandelaars of fietsers gebruikt worden om gezien te worden. Bedrukte slap wraps kunnen we al leveren vanaf 25 stuks en een levertermijn van circa 5 werkdagen na goedkeuring op de digitale proef.

Bedrukte polsbandjes worden veelal uitgedeeld op evenementen om de zichtbaarheid te vergroten bij een groot publiek in een kort tijdbestek. Hierdoor is het een uiterst geschikt relatiegeschenk, we kunnen ze al leveren binnen 5 werkdagen na goedkeuring op de digitale proef.

Mocht u een geschikt polsbandje gevonden hebben, vraag dan een vrijblijvende offerte aan via de website. Indien u niets heeft kunnen vinden, neem dan gerust contact op dan voorzien we u graag van advies.