Sleutelhanger

 

Laat een sleutelhanger bedrukken of graveren

Al jarenlang is de bedrukte sleutelhanger, samen met de aansteker met opdruk en bedrukbare reclame pen, een populaire weggever met opdruk tijdens beurzen en evenementen. Dat is niet zo gek: bedrukte sleutelhangers zijn namelijk leuke geschenken voor elke doelgroep. Laat de sleutelhanger bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zodat uw huisstijl goed terugkomt. U kunt er ook voor kiezen om een leuke pakkende tekst op de sleutelhanger bedrukken waardoor uw boodschap nog lang herinnerd zal worden. Omdat de sleutelhangers door vele ogen gezien zullen worden, kunt u profiteren van een groot bereik en zo werken aan uw naamsbekendheid.
Een gepersonaliseerde sleutelhanger
U kunt de sleutelhanger ook personaliseren met een leuke boodschap en deze cadeau geven als verjaardagsgeschenk. Hiermee heeft u een leuke verrassing in handen waar u menig relatie mee kunt verblijden. Combineer de gepersonaliseerde sleutelhanger met bedrukte ballonnen en snoepgoed met opdruk en verras de jarige met een feestelijk cadeau.
Bestel uw sleutelhangers met bedrukking in kleine oplage online
Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment gadgets en weggevers. Heeft u al een keuze kunnen maken en weet u al hoe u uw sleutelhanger wilt laten bedrukken? Dan kunt u uw bedrukbare sleutelhanger eenvoudig en snel online bestellen. Bij uw online bestelling kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn. Denk aan kleuren, aantallen en uiteraard de bedrukking. Na ontvangst van uw bestelling krijgt u van ons altijd een digitale drukproef ter goedkeuring, zodat u van te voren precies kunt zien hoe uw bedrukte promotieartikel eruit komt te zien. Op deze manier komt u dus niet achteraf voor verrassingen te staan.
Heeft u door het grote assortiment niet meer goed zicht over wat u graag wilt? Heeft u vragen of bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat. Dat kan door te bellen naar 0598-201722 of mail info@bureka.nl