Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Waaiers

Bedrukte waaiers zijn promotionele producten met een groot bedrukkingsoppervlak. Hierdoor zijn ze zeer geschikt om uw logo op te bedrukken en uw naamsbekendheid te vergroten. Waaiers zijn in verschillende vormen en varianten te verkrijgen en zijn zeer geschikt als zomerse give away. Bekijk hieronder ons assortiment en vraag eenvoudig en snel een offerte aan via de website. 

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Laat een Waaier Bedrukken

Verras uw relaties tijdens de warme zomerdagen met een mooie waaier en zorg voor een fris briesje. Dit zal hij of zij zeker kunnen waarderen wanneer de temperaturen op beginnen te lopen. Dit promotieartikel kan door veel organisaties ingezet worden. Ons assortiment bevat tevens een aantal handwaaiers die toegevoegd kunnen worden aan een mailing. Hierdoor kunt u een hele marketingactie opzetten met uw waaier als give away. Ons assortiment bevat naast standaard en opvouwbare waaiers ook handventilators.

Een waaier voorzien van uw bedrijfslogo of reclametekst is een uiterst geschikt promotieartikel. Bekijk ons assortiment en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren met een passend voorstel. Heeft u geen artikel kunnen vinden dat voldoet aan uw wensen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.