Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Broodtrommel bedrukken

Een broodtrommel bedrukken is een praktisch relatiegeschenk waarbij uw boodschap dagelijks gezien zal worden door uw doelgroep. Een bedrukte lunchbox zal één of meerdere keren per dag door uw relaties worden gezien en vormen zo een continue reclamedrager voor uw organisatie.Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor een persoonlijk advies over broodtrommel bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag helpen met het creëren van uw broodtrommel met logo.

Weergave:TegelsLijst

Broodtrommel en lunchbox bedrukken 

Laat een broodtrommel bedrukken en uw organisatie zal zowel zakelijk als privé veelvuldig gezien worden. Een lunchbox bedrukken met uw logo of boodschap zal gebruikt worden tijdens de lunch op het werk en tijdens een dagje uit met het gezin. Met een bedrukte broodtrommel komt uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht bij uw relaties, want u helpt hen met het vers en veilig meenemen van de eerste levensbehoefte. Ook als uw doelgroep bestaat uit kinderen is een broodtrommel of lunchbox met logo een product dat met plezier zal worden gebruikt. Wij leveren broodtrommels en lunchboxen voor iedere maaltijd. Fruit eten is belangrijk en met een bedrukte fruitbox stimuleert u een gezonde levensstijl bij uw doelgroep. Een bedrukte broodtrommel is leverbaar in verschillende formaten. De dunne broodtrommels kunnen makkelijk worden weggestopt in een tas, maar dit gaat wel ten koste van de hoeveelheid eten dat erin meegenomen kan worden. Een luxere lunchbox bedrukken heeft als voordeel dat deze vaak zijn onderverdeeld in verschillende vakken, waardoor verschillende soorten eten in één box kunnen worden meegenomen. De lunchbox met logo is vaak leverbaar inclusief bestek. Daarnaast kunnen verschillende lunchboxen vacuüm worden afgesloten of zijn voorzien van een koelelement. Belangrijk om rekening mee te houden is of uw bedrukte lunchbox vaatwasbestendig is of geschikt is voor de magnetron. Dit staat over het algemeen aangegeven bij de productomschrijving. Mocht u hieraan twijfelen kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers.

Lunchbox bedrukken in uw huisstijl
De vele kleuren in ons assortiment maken het prima mogelijk een lunchbox te bedrukken die aansluit bij uw huisstijl. Het spreekt voor zich dat een grote lunchbox zorgt voor een groter drukoppervlak. Een full colour bedrukte broodtrommel of lunchbox zal direct opvallen bij uw relaties. Een broodtrommel bedrukken maakt het mogelijk een product te creëren dat volledig herkenbaar is voor uw organisatie.

Broodtrommel bedrukken bij Bureka Promotions
Een bedrukte broodtrommel is een product dat uw doelgroep voor langere tijd zal gebruiken en staat hiermee garant voor een langdurige communicatie van uw boodschap. Gebruik de handige sorteerfunctie op onze website om een overzicht te krijgen van onze goedkope bedrukte broodtrommels en de snel leverbare lunchboxen met logo. U kunt de lunchboxen in ons assortiment bestellen met een minimale oplage van 25 stuks. Onze goedkope broodtrommels met logo maken het mogelijk dat u voor elk budget een broodtrommel kunt bestellen. Wij helpen u ook graag met een bestelling voor onbedrukte broodtrommels of lunchboxen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact op met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies over broodtrommels bedrukken.