Wijngeschenken

Bedrukte wijngeschenken als relatiegeschenk

Met wijngeschenken bedrukken brengt u uw organisatie op een leuke manier onder de aandacht. Laat wijngeschenken bedrukken voor uw relaties en geef deze cadeau bij een open dag, een jubileum of als eindejaarsgeschenk. Bekijk ons uitgebreide assortiment en laat u inspireren voor het inzetten van bedrukte wijnartikelen als geschenk. Om de wijn op temperatuur te houden leveren wij diverse wijnkoelers met logo. Deze zijn leverbaar in uiteenlopende vormen, waarbij u kunt denken aan een wijntas bedrukken, een flessenkoeler met opdruk, een wijnkoeler bedrukken of zelfs een complete wijnkoelkast met logo. Met een bedrukte wijnfles thermometer kunt u controleren of de wijn op temperatuur is. De wijnthermometer bedrukken zal ervoor zorgen dat uw logo of tekst altijd op zal vallen.

Voor het openen en sluiten van de fles leveren wij diverse kurkentrekkers, kelnermessen of flessenstoppen los of in een set. Een kelnermes bedrukken biedt de wijnliefhebber een onmisbaar artikel en is een mooie reclamedrager voor uw organisatie. De flessenstop met logo zal de fles luchtdicht afsluiten en de wijn mooi op smaak houden. Een wijnset met opdruk biedt deze artikelen in één set en wordt vaak gebruikt als luxe geschenk voor medewerkers of relaties. De wijnset bedrukken kan op de geschenkverpakking en/of op de artikelen. We kunnen alle wijngeschenken bedrukken met uw bedrijfsgegevens. Hierdoor vergroot u eenvoudig uw naamsbekendheid onder de doelgroep.

Wijnartikelen bedrukken: de mogelijkheden
Naast de bovengenoemde voorbeelden hebben wij veel meer wijngeschenken in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan een decanteerder, een wijnrek of gewoon een fles wijn, champagne of port. De wijn kan geserveerd worden in een glas bedrukt met uw logo. De wijnartikelen en wijngeschenken kunnen bedrukt worden in één of meerdere kleuren. Afhankelijk van het artikel kunt u ook kiezen voor full colour bedrukte wijnartikelen. Op metalen wijnartikelen zal een gravering zorgen voor een luxe en exclusieve weergave van uw logo of tekst. Wijnartikelen bedrukken biedt vele mogelijkheden. Op de productpagina vindt u alle specificaties, bewerkingstechnieken en bewerkingsposities. Mocht u vragen hebben over bedrukte wijngeschenken kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Door de vele verschillende artikelen, de diverse kleuren en bewerkingsmogelijkheden kunt u altijd wijnartikelen bedrukken die aansluiten bij uw huisstijl.

Snel en goedkoop wijngeschenken bedrukken
Wijnartikelen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam is een goede manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Een kurkentrekker bedrukken is een praktisch relatiegeschenk en zal het gehele jaar gebruikt worden door uw doelgroep. De kurkentrekker met logo zal gegarandeerd opvallen en is een subtiele reclamedrager voor uw organisatie. Door het onderscheidende aanbod kunt u voor ieder budget een wijngeschenk bedrukken dat aansluit bij uw budget en wensen. Maak gebruik van de handige sorteerfunctie en krijg een overzicht van onze goedkope bedrukte wijngeschenken en de snel leverbare wijnartikelen met logo. Ook met het leveren van onbedrukte wijnartikelen helpen wij u graag. De wijnartikelen met logo kunnen wij leveren vanaf een minimale afname van 5 stuks. Wij kunnen wijngeschenken met opdruk leveren binnen 4 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor bedrukte wijnartikelen. Heeft u hulp nodig bij uw zoektocht of heeft u vragen? Neem dan contact op met één van onze medewerkers die u graag voorzien van een advies op maat voor wijnartikelen bedrukken.