Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Leeslampjes

Heerlijk wegdromen bij het lezen van een goed boek. Veel mensen genieten er volledig van. Wanneer het donker wordt komt een leeslampje goed van pas. Daarom is een bedrukt leeslicht een origineel en functioneel promotieartikel. Laat uw lampjes bedrukken en deel ze uit tijdens een beurs of evenement. Op deze manier bereikt u een grote groep mensen. Bekijk hieronder ons assortiment en vraag direct een offerte aan via de website.

Weergave:TegelsLijst
 • Leeslamp LED

  Leeslamp LED

  € 1,15
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Multi HUB leeslampje

  Multi HUB leeslampje

  € 2,39
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Bestel vandaag nog uw bedrukte leeslampje

Bedrukte leeslichtjes zijn ideale relatiegeschenken om dat veel mensen geregeld een boek of tijdschrift lezen. Vaak gebeurd dit in de avonduren of vlak voor het slapen gaan. Een lampje komt dan erg goed van pas. Ons assortiment bestaat uit lampjes in verschillende vormen en maten. Al onze lichtjes kunnen bedrukt worden met een tekst of logo. Een lampje met bedrukking veranderd een leuk relatiegeschenk in een klap in een doeltreffende reclamedrager.

Bedrukte leeslichtjes zijn promotieartikelen die dagelijks met veel plezier gebruikt worden. Vandaar ook dat het zeer populaire relatiegeschenken en give aways zijn. Bekijk ons assortiment en vraag eenvoudig en snel een offerte aan via de website. Wij zullen op korte termijn reageren met een vrijblijvend voorstel. Heeft u het gewenste artikel niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden en helpen u bij het vinden van het perfecte product.