Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Klemborden

Het klembord is een onmisbaar attribuut voor enquêteurs en straatinterviewers. Ook wordt het veel gebruikt in de bouw. Hieronder ziet u ons uitgebreide assortiment met notitieborden in allerlei soorten en maten. Wij kunnen al deze klemborden bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Dit is een ideale manier om uw bedrijfsnaam te promoten.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Klemborden bedrukken

Een klembord is een belangrijk instrument voor vele beroepen. Dit maakt het tot een perfect relatiegeschenk voor verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan bedrijven die veel met enquêtes werken of waar veel genoteerd moet worden. Ook is het goed denkbaar dat u deze klemborden aanschaft voor uw eigen bedrijf. Een klembord voorzien van uw logo is erg leuk voor binnen uw organisatie. Ook buiten uw organisatie is dit een erg geschikt artikel om uw naamsbekendheid te vergroten.

Ons assortiment bevat vele verschillende soorten bedrukte notitieborden. Zo zijn er bijvoorbeeld klemborden met een afneembare rekenmachine. Maar er zijn ook magnetische borden waar door middel van stift op geschreven kan worden. Verder zijn er ook notitieborden die helemaal bedrukt kunnen worden naar uw eigen wens.

Heeft u op onze website een relatiegeschenk gevonden waar u interesse in heeft? Vraag dan een offerte aan en we sturen u spoedig een vrijblijvend voorstel toe. Heeft u geen artikel kunnen vinden dat naar uw wens is. Voel u vrij contact met ons op te nemen. We helpen u graag bij het vinden van het juiste product voor uw bedrijf.