Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Notitieboek Bedrukken

Een notitieboek bedrukken is een functioneel relatiegeschenk dat vaak gebruikt zal gaan worden door uw doelgroep. Een bedrukt notitieboekje is vaak verkrijgbaar in combinatie met een pen. Door ervoor te kiezen ook de pen te bedrukken met logo creëert u een complete reclamedrager voor uw bedrijf of vereniging.  Zoek het notitieboekje dat het beste aansluit bij uw wensen en vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Voor vragen staan onze medewerkers graag voor u klaar met een persoonlijk advies.

Weergave:TegelsLijst

Laat een notitieboek bedrukken als relatiegeschenk

Laat een notitieboek bedrukken en uw reclame zal dagelijks worden gebruikt in een vaak zakelijke omgeving en hiermee is een notitieboek bedrukken een onverminderd populair relatiegeschenk. Ondanks alle technologische ontwikkelingen zijn de traditionele bedrukte notitieblokken onmisbaar, zowel zakelijk als privé. Een notitieblok bedrukken is hiermee een investering die zich zeker uitbetaalt en een product dat door uw doelgroep dankbaar zal worden gebruikt. Ons assortiment notitieboekjes varieert van gebonden notitieboekjes, notitieboeken met ringband tot schrijfblokken met logo en bedrukte kladblokken. Belangrijk bij de keuze voor het notitieboekje is de vorm. Deze variëren van de standaard A4 – A7 formaten tot notitieblokken met logo in de vorm die u zelf wenst. Voor notitieboekjes in eigen vorm kunt u kiezen uit een aantal standaard vormen en is het tevens mogelijk om een op maat gemaakte vorm te laten ontwerpen. Voor een custom made notitieboek kunt u contact met ons opnemen. Bij een notitieboekje bedrukken kunt u kiezen voor boekjes met verschillende soorten kaft, welke variëren van kunststof, karton tot gerecycled papier. De verschillende kleuren waarin de notitieboekjes beschikbaar zijn verzekeren dat er altijd een boekje bij zit dat aansluit bij de kleuren van uw logo. Verschillende notitieboeken in ons assortiment zijn voorzien van een elastische sluiting en/of een paginalint. Een bedrukt notitieboekje gecombineerd met een pen met logo zorgt voor een extra goede communicatie van uw boodschap. De bedrukkingsmogelijkheden van de kaft lopen uiteen van een 1 kleur bedrukking tot een notitieboekje met full colour bedrukking. Full colour bedrukte notitieboekjes geven uw logo of tekst weer over de gehele kaft en zullen hiermee extra in het oog springen. Om het geheel compleet te maken kunt u ook het papier laten bedrukken met uw boodschap. Bij enkele van de notitieboekjes in deze categorie is dit mogelijk. Hiermee kunt u een notitieboek bedrukken die volledig is ontworpen voor uw organisatie. 

Memoboekje bedrukken
Bij verschillende notitieboekjes zijn standaard memovelletjes toegevoegd. Deze handige combinatie zorgt ervoor dat u alle mogelijkheden bij de hand heeft om uw notities te maken. Een bedrukt memoboekje zal vanwege deze functionele opties goed worden ontvangen door uw relaties.

Notitieboekjes bedrukken bij Bureka Promotions
Wij hebben een ruim aanbod voor het bedrukken van notitieboekjes. Naast de functionele verschillen kunt u bij ons ook makkelijk een keuze maken uit goedkope notitieboekjes en snel leverbare notitieboeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website of neem contact op met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies.