Mappen

Schrijfmap bedrukken

Een schrijfmap of portfolio is al lang niet meer alleen bedoelt om een schrijfblok en een pen op te bergen. Met de opkomst van tablets zijn de eigenschappen van onze mappen veranderd. Vaak zijn ze nu namelijk voorzien van een tablet compartiment. Daarnaast zijn de schrijfblok en de pennen lus natuurlijk niet verdwenen. En ook de visitekaarthouders zijn een terugkomend onderdeel bij onze portfolio’s. Wanneer een schrijfblok niet voldoende is, kunt u ook kiezen voor een van onze mappen met een ringband. Er zijn dus veel verschillende mogelijkheden die uw wensen volledig kunnen volbrengen. Er is namelijk nog een duidelijk onderscheid te maken tussen al onze portfolio’s en dat heeft te maken met de afwerking. Er is een onderscheid te maken tussen mappen met een rits en mappen zonder een rits. Vooral de documentmappen met een rits zijn erg populair.

Verschillende mogelijkheden voor documentenmap bedrukken
Naast de populaire A4 schrijfmappen bevat ons assortiment ook een aantal A5 schrijfmappen. Door het kleinere formaat zijn ze net iets makkelijk mee te nemen en eventueel op te bergen. Door het verschil in formaat en uitvoeringen zijn er ook verschillende mogelijkheden met betrekking tot de bedrukking. Naast de meer standaard bedrukkingstechnieken zoals een tampondruk, een zeefdruk of een transferdruk kunnen wij een documentenmap ook graveren, blinddrukken of voorzien van een sublimatiedruk.

De mappen die geschikt zijn voor een gravering zijn voorzien van een metalen plaatje. Op dit plaatje brengen wij uw logo aan. Hierdoor kunt u op een subtiele manier uw beeldmerk onder de aandacht brengen.

Een andere manier om uw logo op een subtiele manier te communiceren, is wanneer u uw schrijfmap bedrukt middels een blinddruk. Bij deze bedrukkingstechniek wordt namelijk geen kleur gebruikt. Door middel van een stempel wordt het logo in de kaft geperst. Hierdoor ontstaat een reliëf dat de documentenmap een luxe uitstraling geeft.

In tegenstelling tot een gravering en een blinddruk is een documentmap met een sublimatiedruk een echte aandachtstrekker. De volledige voorzijde kan namelijk bedrukt worden. Dit kan in iedere gewenste kleur, met een uniek ontworpen print of een eigen design. Het is zelfs mogelijk om foto’s of ingewikkelde ontwerpen te bedrukken. Om de bedrukte schrijfmappen helemaal persoonlijk te maken voor uw medewerkers, kunt u ze ook voorzien van een personalisatie. Hierbij is het mogelijk om op elke map een unieke naam of tekst te plaatsen. Ook van dit model hebben we 2 varianten namelijk de A5 sublimatie schrijfmap en de A4 sublimatie documentenmap.

Zelfs volledig full colour bedrukte schrijfmappen kunt u al binnen 5 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef in huis hebben. Heeft u na het bekijken van ons assortiment nog vragen? Of bent u op zoek naar een specifiek model? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk en deskundig advies. Dan vertalen wij uw wensen naar een mooi resultaat wanneer wij uw schrijfmap bedrukken.