Memo's

Memoblokken bedrukken

Moet u even snel iets noteren? Een telefoonnummer of een naam? Even snel een memoblok kunnen pakken is dan erg handig. Een memoblok is een onmisbaar kantooraccessoires die eigenlijk op elk bureau welkom is. Laat daarom memoblokken bedrukken met uw logo of naam. Bedrukte memoblokken zijn één van de meest gewilde relatiegeschenken. Dat komt omdat ze erg handig zijn en altijd van pas komen.
Staat u binnenkort op een beurs of ander evenement? Laat memoblokken bedrukken met uw naam of logo en gebruik ze als giveaway tijdens bijvoorbeeld een beurs. Ook als u de potentiele klant niet gesproken heeft, bent u alsnog dagelijks in beeld bij de prospect, wat uw naamsbekendheid dus ten goede komt.

Post it bedrukken

Wie kent ze niet? De post it blokken, ook wel sticky notes genoemd. We kennen allemaal wel één iemand die heel zijn koelkast of bureau vol heeft hangen met deze zelfklevende memoblaadjes. Laat post its bedrukken met uw logo of naam en gebruik de bedrukte post its als relatiegeschenk. Voor zowel zakelijke als particuliere klanten zijn post its interessant. Dus heeft u een brede doelgroep als klant dan zijn bedrukte post its een goede keuze als relatiegeschenk.


Bedrukte memoblokken bestellen bij Bureka Promotions

U heeft het memoblok gevonden die u wilt laten bedrukken met uw logo? Bestel deze dan online via onze website. Heeft u nog speciale wensen voor de memoblokken? Laat dit ons dan weten. Wij denken namelijk graag met u mee en laten uw wensen graag uitkomen.
Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, krijgt u van ons een gratis digitale voorbeeldopmaak. Deze opmaak komt 99% overeen met de werkelijk bedrukte memoblokken. U staat dus niet voor verrassingen. Als u akkoord bent gegaan met de digitale voorbeeldopmaak, gaan uw memoblokken in productie.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of speciale wensen doorgeven? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0598-201722, stuur een e-mail naar info@bureka.nl of spreek ons aan via de chat.