Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Sticker Notes

Sticker notes bedrukken zijn promotiemiddelen die door diverse bedrijven en merken ingezet worden. Het zijn leuke en functionele geschenken voor al uw medewerkers, klanten en zakenrelaties.  Bekijk hier onze hele collectie zelfklevende memoblaadjes en vraag eenvoudig vrijblijvende offerte aan via onze website.

Weergave:TegelsLijst

Laat sticker notes bedrukken met uw logo of reclame

Sticker notes bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam is een leuke manier om uw bedrijf doorlopend onder de aandacht te brengen bij uw klanten en zakenrelaties. Zelfklevende memoblaadjes zijn zeer geschikt om uit te delen tijdens een beurs, evenement of open dag. Bureka  heeft een uitgebreide collectie kantoorartikelen. De sticker notes zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en modellen. Zo leveren wij onder andere sticker notes in elke gewenste vorm, plakbriefjes in een handige houder en boekjes met daarin verschillende kleuren en vormen sticker notes. Alle memoblaadjes kunnen voorzien worden van uw bedrijfsgegevens. Hierdoor vergroot u eenvoudig de naamsbekendheid onder uw doelgroep.

Eenvoudig en snel memoblaadjes bedrukken

Sticker notes bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam is een goede manier om uw bedrijf te promoten. Als u de ideale uitvoering gevonden heeft, vraagt u eenvoudig via de website een offerte aan. Wij reageren op korte termijn met een vrijblijvend voorstel. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het perfecte relatiegeschenk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.