Productfilter

Categorie


Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Muismatten

Een muismat bedrukken is een efficiënte manier om uw naamsbekendheid te vergroten bij uw relaties. De bedrukte muismat zal dagelijks worden gebruikt als uw doelgroep vaak gebruik maakt van een PC, of dit nu is in een kantooromgeving of fabriek. Een muismat met logo is een originele give away die ook privé door uw relaties gebruikt kan worden.  Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over muismatten bedrukken.

Weergave:TegelsLijst

Muismat bedrukken 

De kans is groot dat u tijdens het bezoeken van onze website gebruik maakt van een muismat. Een muismat is naast een praktisch product ook een kans om het bureau van uw relaties te voorzien van uw logo of tekst. Een muismat bedrukken zal ervoor zorgen dat u dagelijks in beeld bent bij uw doelgroep en draagt op een subtiele manier bij aan het vergroten van uw naamsbekendheid. Een muismat met logo zal met plezier worden gebruikt en dit maakt muismatten bedrukken een originele manier om uw bedrijf of vereniging te promoten. De muismatten in ons assortiment zijn verkrijgbaar in de standaard rechthoekige of ronde vormen, maar bestaat ook uit enkele unieke vormen. De verschillende diktes bepalen vaak de kwaliteit en ook de aanwezigheid van een antislip laag zal bijdragen aan de kwaliteit van de muismat. De dunne muismatten hebben als voordeel dat ze geschikt zijn om te gebruiken voor mailings. De muismatten kunnen bedrukt worden in verschillende kleuren en daarnaast kunnen sommige muismatten ook full colour bedrukt worden. Full colour bedrukte muismatten zullen extra in het oog springen op het bureau van uw relaties en zo bijdragen aan het vergroten van uw naamsbekendheid. Voor een milieuvriendelijke muismat hebben wij muismatten die bestaan uit gerecycled materiaal. In ons assortiment bevinden zich enkele antibacteriële muismatten. Deze muismatten zijn voorzien van een antibacteriële laag die de ziektekiemen bestrijdt zodra zij in aanraking komen met de muismat. Een muismat bedrukken met polsondersteuning voorziet uw klanten van extra comfort. Enkele muismatten zijn voorzien van een extra gadget, zoals een rekenmachine of klein toetsenbord.

Snel en goedkoop een muismat bedrukken
Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kunt u bij Bureka Promotions al goedkope muismatten laten bedrukken. Onze snel leverbare muismatten kunnen geleverd worden vanaf 4 werkdagen. Muismatten bedrukken kan vanaf een minimale afname van 50 stuks. Voor een advies op maat kunt u contact opnemen bij één van onze medewerkers. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website en laat een muismat bedrukken voor het vergroten van uw naamsbekendheid.