Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Paperclips

Ondanks hun kleine formaat zal een paperclip bedrukken met uw logo leiden tot een vergroting van uw naamsbekendheid. De kleine paperclips met logo zullen namelijk dagelijks gebruikt worden door uw doelgroep. Bedrukte paperclips kunnen worden gebruikt als giveaway op beurzen of evenementen. Of zet paperclips met opdruk op een subtiele manier in door deze te bevestigen aan papieren die u uitgeeft aan uw relaties. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website. Als u vragen heeft over paperclips met logo kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Weergave:TegelsLijst
 • Papierclip pijl Maxi 120 mm

  Papierclip pijl Maxi 120 mm

  € 0,63
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Papierclip pijl Mega 150 mm

  Papierclip pijl Mega 150 mm

  € 0,75
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Bedrukte paperclips: de mogelijkheden

Als u op zoek bent naar een praktisch relatiegeschenk dat dagelijks gebruikt wordt kunt u kiezen voor paperclips met logo. De bedrukte paperclips zullen veelvuldig gezien en gebruikt worden door uw doelgroep. Een paperclip bedrukken kunt u inzetten voor een brede doelgroep en zal uw naamsbekendheid continu vergroten. Ondanks hun kleine formaat zullen paperclips met logo gegarandeerd opvallen. Paperclips met opdruk kunnen worden gebruikt als giveaway tijdens evenementen of gewoon als handige papierbinder binnen uw eigen bedrijf. De paperclips in ons assortiment zijn leverbaar in diverse modellen en materialen. Het materiaal van de paperclip is bepalend voor de bewerkingstechniek waarmee uw logo kan worden aangebracht. Een paperclip graveren is mogelijk bij de metalen paperclips en geeft een subtiele en slijtvaste weergave van uw logo. De paperclips zelf zijn leverbaar in uiteenlopende modellen. Een populair model is de rechthoekige Markclip. Bij de Markclip bedrukken heeft u een mooi oppervlak om uw logo op weer te geven. Naast het model Markclip is dit tevens de naam van de leverancier die diverse andere modellen levert, zoals de wingclip of de aXionclip. Om uw paperclip met logo compleet te maken kunt u er voor kiezen ook de verpakking te bedrukken met uw reclame-uiting. Dit heeft als voordeel dat u op de verpakking ruimte heeft om een tekst toe te voegen en uw boodschap duidelijk te communiceren. De paperclips met opdruk kunnen verpakt worden in een doosje, etui of pot. De zogenaamde etui clips zijn een ideale giveaway. Met een etui clip bedrukken heeft u een kleine verpakking  waarin u bijvoorbeeld uw visitekaartje kunt stoppen in combinatie met enkele paperclips. Naast de paperclips bedrukken kunt u ook kiezen voor een papercliphouder bedrukken. De papercliphouders in ons assortiment zijn leverbaar in diverse prijsklassen. Wij leveren diverse luxere papercliphouders die kunnen worden voorzien van uw logo. Paperclips met logo zijn kleine maar effectieve reclamedragers voor uw organisatie die al jarenlang succesvol worden ingezet als relatiegeschenk.

Snel en goedkoop paperclips bedrukken
Vergroot uw naamsbekendheid op een subtiele manier en creëer uw eigen paperclips met logo. Bedrukte paperclips kunnen worden gebruikt in iedere branche. Een paperclip bedrukken kan met verschillende technieken en doordat ze leverbaar zijn in een bedrukte verpakking kunt u de paperclips volledig naar uw wensen samenstellen. Eén van de meest populaire paperclips in ons assortiment is de Markclip bedrukken met uw logo. Maak gebruik van de sorteerfunctie op onze website om een overzicht te krijgen in onze goedkope bedrukte paperclips en de snel leverbare paperclips met logo. Naast de paperclips met opdruk helpen wij u ook graag met het leveren van onbedrukte paperclips. Wij leveren onze paperclip artikelen vanaf een kleine oplage van 25 stuks en kunnen deze vanaf 5 werkdagen leveren. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact op met onze medewerkers die u graag voorzien van een advies op maat over uw paperclips met logo.