Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Pennenhouders

Pennenhouders bedrukken zijn een ideaal geschenk voor uw relaties. Pennenhouders met logo zullen opvallen op ieder bureau. Pennen slingeren vaak overal rond en met een pennenhouder met opdruk lost u dit probleem gegarandeerd op. Bedrukte pennenhouders zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Als u vragen heeft over pennenhouders bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers die u graag voorzien van een persoonlijk advies.

Weergave:TegelsLijst

Bedrukte pennenhouders

Met pennenhouders bedrukken voorkomt u dat uw medewerkers en relaties moeten werken aan een rommelig bureau. Onze bedrukte pennenhouders garanderen een goed overzicht over uw schrijfwaren. Pennenhouders met logo kunnen worden teruggevonden op vele bureaus en zullen altijd goed zichtbaar geplaatst worden. Met pennenhouders bedrukken verzekert u zich van een langdurige vergroting van uw naamsbekendheid. De pennenhouders met opdruk zijn bijvoorbeeld leverbaar in een standaard model zonder nevenfuncties. Een voorbeeldmodel is de pennenhouder in de vorm van een kliko, welke leverbaar is in verschillende kleuren waardoor deze altijd aansluit bij uw huisstijl. Daarnaast leveren wij ook diverse multifunctionele pennenhouders met bijvoorbeeld een ingebouwde klok of thermometer functie. Door de extra ingebouwde functies zal deze pennenhouder met logo extra vaak onder de aandacht komen van uw doelgroep. Multifunctionele pennenhouders bedrukken kan worden ingezet als persoonlijk geschenk voor uw medewerkers en relaties. Naast een bedrukking is het bij sommige pennenhouders ook mogelijk uw logo weer te geven door middel van een gravure. Een pennenhouder graveren zal uw logo of tekst een luxe en slijtvaste uitstraling geven. Selecteer de pennenhouder die aansluit bij uw wensen, bepaal het aantal, de kleur en bewerkingstechniek en u ziet meteen de prijs. Maak uw klanten dus blij met bedrukte pennenhouders die de efficiëntie op de werkvloer verbeteren. Pennenhouders bedrukken wordt al jarenlang succesvol ingezet als relatiegeschenk en zal een continue bijdrage leveren aan de vergroting van uw naamsbekendheid.

Snel en goedkoop pennenhouders bedrukken
We kunnen al onze pennenhouders bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Met bedrukte pennenhouders neemt uw organisatie een vaste plek in op het bureau van uw relatie. De pennenhouders met logo zijn uitstekend voor het verbeteren van de naamsbekendheid. In ons uitgebreide assortiment kunt u altijd een pennenhouder met opdruk vinden die aansluit bij uw wensen. Maak gebruik van de sorteerfunctie en krijg een overzicht in onze goedkope bedrukte pennenhouders en de snel leverbare pennenhouders met logo. De bedrukte pennenhouders kunnen we leveren vanaf een minimale afname van 25 stuks. Als u met spoed op zoek bent naar pennenhouders met opdruk kunnen we deze leveren binnen 5 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef. U kunt via onze website eenvoudig een offerte aanvragen. We sturen u dan snel een vrijblijvend voorstel terug. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers die u graag voorzien van een advies op maat over pennenhouders bedrukken.