Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Rekenmachine

Geef uw medewerkers of relaties een functioneel geschenk en laat een calculator bedrukken met uw logo. Een bedrukte rekenmachine zal vaak worden gebruikt als uw doelgroep actief is op kantoor of in een technische functie. Een rekenmachine met logo is een subtiele manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact op met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies over rekenmachines bedrukken. 

Weergave:TegelsLijst

Calculator bedrukken: de mogelijkheden

Creëer een continue reclamedrager voor uw organisatie en laat een rekenmachine bedrukken met uw gegevens. Een rekenmachine met logo zal geplaatst worden op het bureau of een andere plek waar uw doelgroep hem vaak zal zien. Doordat een bedrukte rekenmachine het gehele jaar door gebruikt kan worden staat deze garant voor een langdurige communicatie van uw boodschap. De calculator met logo zal veel zakelijk gebruikt worden door de doelgroep waaraan u hem geeft en is hiermee een effectief promotiemiddel. De calculators in ons assortiment hebben veel verschillende modellen, van zakformaat naar een grote rekenmachine. Daarnaast hebben sommige rekenmachines een extra functie, zoals een notitieblokje, visitekaarthouder, liniaal of wereldtijdenklok. Meest bijzonder zijn de custom made rekenmachines, die u volledig kunt ontwerpen in de vorm van uw logo. Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke calculator? Bij ons kunt u calculators bedrukken die werken op zonne-energie of water energie. Diverse rekenmachines zijn leverbaar in verschillende kleuren, waardoor u ze optimaal aan kunt laten sluiten bij uw huisstijl. De bewerkingstechniek is afhankelijk van het materiaal van de rekenmachine en de bewerkingsmogelijkheden staan aangegeven op de productpagina. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw logo op een metalen rekenmachine weer te geven door middel van lasergravure. Als u op wilt vallen kunt u kiezen voor een full colour bedrukte rekenmachine. Selecteer de gewenste bewerkingstechniek op de productpagina en u ziet direct de bijbehorende kosten. Verras uw medewerkers of relaties met een origineel geschenk en laat een rekenmachine bedrukken met uw logo of tekst.

Snel en goedkoop rekenmachines bedrukken

Met een rekenmachine met logo geeft u een geschenk dat uw medewerkers of relaties altijd kan gebruiken. Een rekenmachine bedrukken kan al voor een beperkt budget en met behulp van de sorteerfunctie op onze site kunt u een overzicht krijgen van onze goedkope bedrukte rekenmachines. De uiteenlopende modellen en bewerkingstechnieken verzekeren dat u altijd een rekenmachine kunt vinden die aansluit bij uw wensen. Naast de bedrukte calculators kunnen wij u ook helpen met onbedrukte calculators. Onze calculators kunt u bestellen vanaf een minimale oplage van 25 stuks. Onze snel leverbare calculators kunt u bedrukt binnen 4 werkdagen geleverd krijgen. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem contact op met onze medewerkers die u graag voorzien van meer informatie over een rekenmachine bedrukken.