Trui en Hoodie

Goedkoop truien bedrukken

Een promotionele trui is niet compleet zonder een bedrukking. Omdat de bedrukkingsmogelijkheden erg divers zijn, is het zelfs zonde om uw sweater niet te bedrukken. De populairste bedrukkingsposities zijn de linkerborst en de bovenzijde van de rug. Echter kan er ook op de rechterborst, de linkermouw of rechtermouw of op de heup bedrukt worden. Voldoende mogelijkheden dus om de sweater volledig volgens uw eigen wensen te bedrukken. De goedkoopste manier om een sweater met opdruk te bestellen is door hem op 1 positie middels een zeefdruk te bedrukken in 1 kleur. Een zeefdruk is namelijk de voordeligste bedrukkingstechniek. Daarnaast hebben het aantal bedrukkingskleuren en de bijbehorende extra werkzaamheden invloed op de prijs. Omdat alle kleuren afzonderlijk van elkaar bedrukt worden, dient de machine voor iedere extra bedrukkingskleur opnieuw ingesteld te worden.  Het is dus sneller en goedkoper om een trui in 1 kleur te bedrukken.

Naast een bedrukking is het ook mogelijk om een sweater met logo te voorzien door middel van een borduring. Hierdoor krijgt uw trui een luxe uitstraling en zal uw logo niet vervagen bij het wassen. Omdat de prijs afhankelijk is van het aantal vereiste steken is het gewenste formaat van belang. Hoe groter het logo des te meer steken en garen er zijn vereist. Vandaar dat er meestal gekozen wordt voor een borduring op de borst.

Kenmerken bedrukte truien
Omdat de uitstraling van een sweater erg afhankelijk is van de smaak van de ontvanger proberen wij een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Daarnaast zijn textiel gerelateerde producten ook nog eens onderhevig aan (seizoens-) trends. Om de laatste mode aan te kunnen blijven bieden is ons assortiment truien continu in beweging. Een aantal kenmerken die eigenlijk altijd wel vertegenwoordigd zijn binnen ons assortiment zijn de trui met volledige rits, het model met een kwarts rits, de hooded sweater oftewel de trui met capuchon en de sweaters voorzien van een kangoeroezak. Niet alleen de mode is van invloed op het succes van uw trui met logo. Minstens net zo belangrijk, of misschien zelfs nog wel belangrijker, zijn de pasvorm en de pasmaat van de sweater. Vandaar dat onze sweaters leverbaar zijn vanaf maat XXS tot maat 6XL. Hierbij is het ook mogelijk om een maatverdeling toe te passen. Zo kunt u dus al uw medewerkers voorzien van een perfect passende trui.

Sweater bedrukken snelle levering

Een snelle levering wordt steeds belangrijker bij het bedrukken van sweaters. Vandaar dat wij het productieproces zo kort mogelijk proberen te houden. Standaard kunt u bedrukte  truien al binnen 7 werkdagen in huis hebben. Heeft u ze echter sneller nodig? Dan behoort een spoedlevering ook tot de mogelijkheden. Hierbij kan een trui bedrukken inclusief leveren al binnen 4 werkdagen.