Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Bodywarmer

Een bodywarmer bedrukken of borduren met een logo of bedrijfsnaam wordt regelmatig ingezet door diverse bedrijven. Gebruik de bodywarmers bijvoorbeeld in uw bedrijf, om zo de herkenbaarheid van uw medewerkers te vergroten. Of geef een bedrukte bodywarmer cadeau als relatiegeschenk. Bij elk gebruik vergroot u de bekendheid van uw bedrijf. Bekijk hieronder onze hele collectie bodywarmers en vraag direct een offerte aan voor het model van uw keuze.

Weergave:TegelsLijst

Vergroot uw naamsbekendheid en laat een bodywarmer bedrukken

Een bodywarmer bedrukken is niet alleen een goede manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen, het is tevens een mooi geschenk voor de ontvanger. Zet bedrukte bodywarmers bijvoorbeeld in als relatiegeschenk of geef ze cadeau aan uw medewerkers. Bureka Promotions heeft een grote collectie bodywarmers. Ze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en modellen en in vele kleuren. We leveren onder andere modellen voor dames of heren, omkeerbare bodywarmers en modellen met reflecterende strepen voor extra veiligheid. Kies de uitvoering die past bij uw organisatie en laat de bodywarmer bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of een tekst.

Eenvoudig en snel een bodywarmer bedrukken

Laat vandaag nog een bodywarmer bedrukken voor uw medewerkers of zakenrelaties. Niet alleen heeft u een luxe relatiegeschenk, het is tevens een promotiemiddel voor uw bedrijf. Als u uw keuze gemaakt heeft kunt u eenvoudig via de website een offerte aanvragen. Wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel.