Hoeden

Kies voor bedrukte hoeden als reclamemiddel

Laat hoeden bedrukken voor uw organisatie. Uw klanten en relaties zullen blij verrast zijn met dit originele geschenk. U kunt de bedrukte hoeden bijvoorbeeld cadeau geven tijdens een open dag of bij een jubileum. Bij Bureka Promotions vindt u een ruim assortiment hoeden en andere hoofddeksels. Zo leveren we onder andere stro hoeden, sombrero’s en zonnehoedjes. Alle hoeden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Er is ongetwijfeld een model dat aan uw wensen voldoet. Door middel van een logo of opdruk geeft u de hoed een persoonlijke tint en zorgt u ervoor dat uw bedrijf goed onder de aandacht komt.

Bedrukte hoeden zijn natuurlijk niet alleen in de zomer bruikbaar. Zo leveren wij ook diverse thema gerelateerde hoeden die bedrukt kunnen worden zoals afstudeerhoeden, vissershoeden en cowboyhoeden. Laat uw hoeden bedrukken met uw logo en zet ze in tijdens uw bedrijfsfeestjes, evenementen en beurzen.

Eenvoudig en snel hoeden bedrukken
Hoeden bedrukken is een goede manier om uw bedrijf te promoten. Zonder veel moeite brengt u uw bedrijf bij een grote doelgroep onder de aandacht. De hoeden met opdruk bieden wij aan tegen een scherpe prijs. Als u het perfecte model gevonden heeft, vraagt u eenvoudig een offerte aan. U ontvangt dan een vrijblijvend voorstel. Wanneer u uw logo meestuurt maken we daarnaast ook een digitale impressie voor u op.

Heeft u nog vragen of heeft u hulp nodig bij het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden die er zijn.