Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Overhemden

Zorg ervoor dat uw medewerkers een professionele uitstraling hebben en laat een overhemd bedrukken voor hen. Een overhemd bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam is tevens een goede manier om uw bedrijf extra onder de aandacht te brengen en om de herkenbaarheid van uw medewerkers te vergroten. Bekijk hieronder onze mooie overhemden . Maak uw keuze en vraag via de website eenvoudig een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Laat uw overhemd bedrukken of borduren met uw logo

Door het grote bedrukkingsoppervlak is een shirt, overhemd of blouse zeer geschikt om te bedrukken of borduren met uw bedrijfsgegevens. U brengt hiermee uw bedrijf of merk op doeltreffende wijze onder de aandacht. Bureka Promotions heeft een groot assortiment shirts en blouses in diverse uitvoeringen, maten, modellen en kleuren. Kies het model en de kleur die passen bij uw huisstijl en laat elke blouse bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

Een shirt of blouse bedrukken is een doeltreffende methode om uw bedrijf of merk onder de aandacht te brengen. Als u het juiste model shirt gevonden heeft, vraagt u eenvoudig via de website een offerte aan. Wij reageren op korte termijn met een vrijblijvend voorstel. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden van bedrukt textiel voor uw organisatie.