Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Poloshirt bedrukken

Vergroot de herkenbaarheid van uw medewerkers en laat een polo bedrukken met uw logo of tekst. Bij veel bedrijven is het belangrijk dat de medewerkers herkenbaar zijn, zowel in de winkel als op de bouwplaats. Met een bedrukt poloshirt zullen uw medewerkers altijd geassocieerd worden met uw bedrijf en voorkomt u onduidelijkheden. Naast de herkenbaarheid zal een polo met logo ook uw naamsbekendheid vergroten. Poloshirts met opdruk worden namelijk niet alleen gedragen tijdens het werk, maar zullen ook buiten de werkuren gezien worden. Een poloshirt met logo is ook een mooi relatiegeschenk voor uw klanten. Voor vragen over polo’s bedrukken kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Weergave:TegelsLijst

Poloshirt bedrukken of borduren met logo

Een poloshirt bedrukken is een functionele manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf met een polo met logo. Met een polo bedrukken worden uw medewerkers de reclamedrager van uw organisatie. Een polo met opdruk wordt ook vaak gebruikt door verenigingen. Uw vrijwilligers zullen trots zijn dat ze een bedrukte polo met uw verenigingslogo mogen dragen en u heeft tevens een effectieve manier om uw sponsors te presenteren. Doordat de polo een luxere uitstraling heeft is een polo met opdruk tevens een mooi geschenk voor uw relaties. De bedrukte polo’s kunnen zowel zakelijk als privé gebruikt worden, waardoor uw organisatie continu in de belangstelling staat. Ons assortiment bestaat uit zowel dames- als herenmodellen en bestaat uit polo’s met korte mouwen en lange mouwen. De vele verschillende modellen verzekeren dat er altijd een polo is die aansluit bij uw wensen.  Onze polo’s zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en in combinatie met de uiteenlopende bewerkingstechnieken kunt u een unieke polo bedrukken. De bewerkingstechnieken zijn mogelijk op zowel de borst, rug als mouw. Bent u op zoek naar een polo met een luxe uitstraling? Een polo borduren is een traditionele manier om uw logo of tekst weer te geven en deze geborduurde polo zal zeker opvallen bij uw medewerkers of relaties.

Snel leverbare en goedkope polo’s bedrukken

Met een polo bedrukken verzekerd u dat uw medewerkers herkenbaar overkomen en u vergroot het vertrouwen van uw klanten. Een polo met logo is een mooie toevoeging op uw bedrijfskleding. Goedkope polo’s bedrukken kan door gebruik te maken van de handige sorteerfunctie op onze website. Ons aanbod polo’s is sterk variërend in prijs en u vindt hierdoor altijd een bedrukte polo die aansluit bij uw budget. Op de productpagina kunt u direct een overzicht krijgen van de prijs van uw polo met logo, bijvoorbeeld als u kiest voor een polo borduren wordt dit direct in de prijs doorberekend. Als u op zoek bent naar snel leverbare polo’s kunt u gebruik maken van onze sorteerfunctie. Een polo bedrukken voor een snelle levering kunnen wij binnen 7 werkdagen. Om u optimaal van dienst te zijn doen wij polo’s bedrukken in een kleine oplage vanaf 5 stuks. Ook als u op zoek bent naar een onbedrukte polo kunt u contact met ons opnemen. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers die u graag meer informatie geven over een polo bedrukken.