Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Regenkleding

Regenkleding is een functionele reclamedrager die uitermate geschikt is om cadeau te geven aan uw zakenrelaties en klanten. Zij zullen regelmatig gebruik maken van deze geschenken en worden bij elke regenbui aan uw organisatie herinnerd. Bekijk hieronder onze hele collectie bedrukte regenkleding. Vraag direct via de website een offerte aan of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Weergave:TegelsLijst

Laat regenkleding bedrukken als reclamemiddel

Breng uw bedrijf of merk op doeltreffende wijze onder de aandacht met bedrukte regenkleding. Deel deze relatiegeschenken uit tijdens bijvoorbeeld een evenement of festival, of geef het cadeau als eindejaarsgeschenk. In onze webwinkel vindt u een grote hoeveelheid regenkleding in alle soorten, maten en kleuren. Er zijn onder andere regenjassen, poncho’s, regenjacks, 4-delige regensets en omkeerbare regenjacks. Tevens leveren wij custom made regenkleding, die exact volgens uw wensen gemaakt en bedrukt wordt. Zo heeft u altijd een geschenk dat perfect past bij uw bedrijf.

Eenvoudig en snel uw regenkleding laten bedrukken
Regenkleding voorzien van uw logo is een visitekaartje voor uw organisatie. Uw klanten en relaties worden bij elke regenbui aan uw bedrijf herinnerd. Als u het ideale relatiegeschenk gevonden heeft, vraagt u eenvoudig via de website een offerte aan. Wij reageren op korte termijn met een vrijblijvend voorstel. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste regenkleding voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij uw zoektocht.