Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Slippers

Slippers bedrukken

Slippers bedrukken zijn populaire relatiegeschenken, met name in de zomer. Slippers met logo worden gedragen in de vrije tijd en zullen uw naamsbekendheid bij ieder gebruik vergroten. Naast de luchtige slippers met opdruk voor op het strand worden bedrukte slippers ook vaak gebruikt door hotels, sauna’s of beauty salons. Een slipper bedrukken kan in één of meerdere kleuren en zelfs een full colour bedrukte slipper behoort tot de mogelijkheden. Bij sommige slippers kan uw logo in de zool worden aangebracht door middel van een uitstansing. Vraag via de website een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies over slippers bedrukken.

Weergave:TegelsLijst
 • Railay strandslippers (M)

  Railay strandslippers (M)

  € 2,69
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Slippers

  Slippers

  € 3,60
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Railay strandslippers (L)

  Railay strandslippers (L)

  € 2,91
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Slippers bedrukken als relatiegeschenk 

Breng uw organisatie op doeltreffende wijze onder de aandacht met bedrukte badslippers. Badslippers bedrukken kan worden ingezet als giveaway tijdens evenementen, beurzen of open dagen. Slippers met logo zijn een zomers relatiegeschenk dat u geheel naar wens zelf kunt samenstellen. U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren en kleurencombinaties. U kunt de custom made slippers dus geheel samenstellen in de kleuren van uw logo of huisstijl. De slippers met opdruk vormen zo een ultieme reclamedrager voor uw organisatie. Strandslippers bedrukken is mogelijk op diverse posities. U kunt er voor kiezen de slippers te voorzien van een identieke bedrukking of een unieke bedrukking per slipper. De ontvangers zullen de bedrukte slippers in hun vrije tijd graag dragen. We leveren onder andere teenslippers, badslippers en hotelslippers, waardoor u altijd een slipper kunt vinden die aansluit bij uw doelgroep. Slippers bedrukt met uw logo of tekst zijn leverbaar in diverse maten. De slippers zijn gemaakt van verschillende materialen zoals polyester of katoen. Strandslippers met logo kunnen bedrukt worden in één of meerdere kleuren en ook een full colour bedrukte slipper is mogelijk. Een unieke weergave van uw logo bij strandslippers is door middel van een uitstansing van het logo op de zool van de slippers. Door de uitstansing zal uw logo tijdens een strandwandeling achterblijven in het zand en hierdoor zichtbaar zijn voor iedere strandbezoeker. Custom made slippers zijn geheel zelf samen te stellen waardoor u een complete reclamedrager voor uw organisatie kunt creëren. Strandslippers met opdruk worden gedragen op momenten dat uw doelgroep geniet van zon, zee en strand en uw organisatie zal hierdoor ook op een positieve manier onder de aandacht komen. Laat strandslippers bedrukken met uw logo en u heeft een opvallend relatiegeschenk voor uw medewerkers of relaties.

Slippers met logo voor uw hotel, sauna of beauty salon
Naast strandslippers bedrukken hebben wij ook diverse slippers in ons assortiment die vaak worden gebruikt in bijvoorbeeld hotels, sauna’s of beauty salons. Hotelslippers bedrukken zal bijdragen aan een professionele uitstraling van uw hotel. Hotelslippers met logo van uw hotel zullen met plezier worden gedragen door uw gasten. De slippers zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren. U kunt dus altijd een slipper bedrukken die aansluit bij uw huisstijl.

Snel en goedkoop slippers bedrukken
Een slipper bedrukken met uw bedrijfsgegevens is een populair promotiemiddel. Zonder veel moeite brengt u uw bedrijf bij een grote doelgroep onder de aandacht, zelfs in hun vrije tijd. Slippers met opdruk kunt u inzetten als relatiegeschenk voor een brede doelgroep. Goedkoop slippers bedrukken maakt het mogelijk dat u met een beperkt budget een succesvolle marketingcampagne op kunt zetten. Slippers met logo uitdelen op een beurs of evenement zorgen voor een blijvende herinnering aan uw organisatie. Custom made slippers maken het mogelijk de slippers volledig zelf samen te stellen, zoals de kleur zool, kleur bandje, type opdruk etc. Op de productpagina vindt u alle productspecificaties. Selecteer het aantal, de kleur, bewerkingstechniek- en positie en u ziet meteen de prijs. De slippers met opdruk kunnen we leveren vanaf een minimale afname van 50 stuks. Bent u met spoed op zoek naar bedrukte slippers? Binnen 5 werkdagen na goedkeuring van de digitale proef kunnen wij de slipper bedrukken. Via onze website kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw slippers met logo. Ook voor het leveren van onbedrukte slippers bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u niet kunnen vinden wat u zoekt? Neem contact op met één van onze medewerkers die u graag voorzien van een advies op maat over slippers bedrukken.