Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Theezakje bedrukken

Bent u op zoek naar een leuk en lekker promotieartikel voor een uiteenlopende doelgroep? Dan is een theezakje bedrukken het promotieartikel of relatiegeschenk dat u zoekt. Deze artikelen zijn namelijk niet gebonden aan een specifieke doelgroep en kunnen dus voor meerdere campagnes en door verschillende organisaties worden ingezet. Bekijk ons diverse assortiment en vraag direct een offerte aan via onze website.

Weergave:TegelsLijst

Theezakje bedrukken met logo of reclame

Bedrukte theeproducten zijn relatief nieuw op de promotionele markt en hebben hierdoor een origineel imago. Ondanks dat het relatief nieuwe producten zijn bevat ons assortiment diverse en vooral uiteenlopende artikelen. Denk hierbij aan theedozen, theeblikken, theezakjes, verschillende theezeven, theepotten en theesets. Al deze artikelen kunnen op verschillende manier voorzien worden van een tekst of logo. Zo kunnen de theezakjes en theeblikken voorzien worden van een full colour bedrukte inlay of een full colour bedrukte wikkel. Een aantal van onze theezeven kunnen zowel bedrukt als gegraveerd worden met een tekst of logo naar keuze. De overige artikelen kunnen bedrukt worden met een logo in een of meerdere kleuren. Hierdoor zijn al deze artikelen effectieve reclamedragers voor uw organisatie en zijn ze zeer geschikt om in te zetten als promotieartikel.

Creëer een rustgevend en gezellig contactmoment met uw zakenrelatie, klanten en- of doelgroep en geef ze een bedrukt of onbedrukt theeproduct cadeau. Uw bedrukte of onbedrukte theeproduct vindt en besteld u eenvoudig en snel via onze website. Wanneer u een artikel heeft gevonden, kunt u direct een offerte aanvragen. Binnen 1 uur na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen toekomen. Heeft u geen artikel kunnen vinden dat voldoet aan uw wensen? Of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met een persoonlijk en deskundig advies.