Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Parkeerschijf

Een parkeerschijf bedrukken is een slimme en effectieve manier om je bedrijf te promoten. Met je eigen logo of ontwerp op de parkeerschijf zorg je voor een opvallende en blijvende indruk bij potentiële klanten. Bovendien is een bedrukte parkeerschijf ook handig voor jezelf en je werknemers, omdat deze verplicht is in veel parkeerzones.

Weergave:TegelsLijst
 • snel geleverd
  Spot 5-in-1 parkeerschijf

  Spot 5-in-1 parkeerschijf

  € 1,01
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:
 • Parkeerschijf en ijskrabber ineen.

  Parkeerschijf en ijskrabber ineen.

  € 1,34
  Bedrukt in 5-8 werkdagen,
         sneller mogelijk in overleg.
  Onbedrukt binnen 48 uur verzonden.
  Beschikbare kleuren:

Parkeerschijf bedrukken

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om je bedrijf te promoten, dan is het bedrukken van parkeerschijven een slimme keuze. Een bedrukte parkeerschijf is namelijk een handig en functioneel item dat dagelijks gebruikt wordt door veel mensen. Door je bedrijfsnaam, logo of een ander ontwerp op de parkeerschijf te laten bedrukken, zorg je voor een opvallende en blijvende indruk bij potentiële klanten.

 

Parkeerschijven zijn niet alleen handig voor automobilisten, maar ook verplicht in veel parkeerzones. Door je bedrijfslogo of naam op de parkeerschijf te laten bedrukken, wordt je merknaam dagelijks gezien door een groot aantal mensen. Dit kan leiden tot meer naamsbekendheid en uiteindelijk meer klanten.

 

Bij het bedrukken van parkeerschijven zijn er veel mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een full-color opdruk van je bedrijfslogo of een ander ontwerp. Ook kun je kiezen voor een gravure of zeefdruk. Daarnaast zijn er verschillende materialen waaruit je kunt kiezen, zoals kunststof, metaal of karton.

Het bedrukken van parkeerschijven is niet alleen handig voor bedrijven, maar ook voor organisaties en evenementen. Door een gepersonaliseerde parkeerschijf uit te delen aan bezoekers of deelnemers, zorg je voor extra promotie en herkenbaarheid.

 

Een bedrukte parkeerschijf is niet alleen een effectieve marketingtool, maar ook een handig cadeau voor je werknemers of klanten. Door een gepersonaliseerde parkeerschijf als geschenk te geven, laat je zien dat je waarde hecht aan je werknemers en klanten.

 

Bij het bestellen van bedrukte parkeerschijven is het belangrijk om rekening te houden met de wet- en regelgeving omtrent parkeerschijven. Zo moet de parkeerschijf voldoen aan de afmetingen en specificaties zoals deze zijn vastgesteld in de betreffende wet- en regelgeving.

 

Kortom, het bedrukken van parkeerschijven is een slimme en effectieve manier om je bedrijf te promoten en je merknaam dagelijks onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Door te kiezen voor een gepersonaliseerde parkeerschijf zorg je voor extra promotie en herkenbaarheid voor je bedrijf, organisatie of evenement.