Productfilter

Geen filteropties mogelijk

Sleuteltasje

Een sleuteletui bedrukken met uw bedrijfsnaam of het logo van uw onderneming? Dat is altijd een goed plan, want iedereen raakt wel eens de sleutelbos kwijt. Sleutels behoren tot de producten die we het meest verliezen of kwijtraken. Met een sleuteletui wordt voorkomen dat losse sleutels en kleine sleutelbossen snel kwijtraken. Daarnaast helpt een sleuteletui om gaten in broekzakken, door scherpe sleutels, te voorkomen. Veel mensen maken dan ook graag gebruik van een sleuteletui. Dat betekent dat u uw zakenrelaties zeker blij kunt maken met een mooie, bedrukte sleuteletui van goede kwaliteit.

Weergave:TegelsLijst
    Geen resultaten gevonden.

Sleuteltasje bedrukken met logo

Sleuteltasjes bedrukken? Maar natuurlijk! Sleuteletuis zijn namelijk niet weg te denken in de promotieartikelenwereld en in de autobranche. Een sleuteltasje is een gewild product om weg te geven aan uw relaties en/of klanten. Uit ervaring van onze klanten kunnen wij zeggen dat de ontvangers van deze leuke giveaway de gift erg waarderen. Waarom? Het is een compact en functioneel geschenk. Haalt u hier uw voordeel ook uit?

Voordeel halen uit bedrukte sleuteltasjes?

U kunt bij ons uw sleuteltasje een persoonlijk tintje geven door te kiezen voor sleuteltasjes bedrukken. Of dat nou is met uw logo of met een persoonlijke tekst.. Het werkt! De sleuteltasjes zijn bij ons zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. Wanneer uw relatie zijn sleuteletui gebruikt en uw slogan/bedrijfsnaam ziet, zal hij altijd aan u denken. Dat is pas makkelijk herinnerd worden!

Waarom bedrukte sleuteltasjes weggeven als geschenk?

Met een sleuteltasje is het erg prettig om sleutels mee op zak te nemen. Gemakkelijk op te bergen in het etuitje, die tevens te gebruiken is als portemonnee. U maakt het mogelijk voor uw klantenrelatie om te profiteren van dit gemak door het sleuteltasje cadeau te doen. Leuk als autogarage, sleutelmaker of autodealer! De sleuteltasjes zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Enthousiast geworden? U bestelt gemakkelijk zelf online.

 

Bent u na het zien van deze hippe sleuteltasjes enthousiast geworden en kunt u niet wachten om uw klantenrelaties te verrassen? Dan kunt u direct dit gewilde product op ons website bestellen. Geef het aantal aan dat u wilt bestellen en hoe u de sleuteltasjes bedrukken wilt. Meer hoeft u niet te doen! Op de productpagina ziet u de leverdatum en de totaalprijs. Geen verrassingen voor u: wij zijn een transparant bedrijf. Mocht het product sneller geleverd moeten worden, dan kunt u tegen een kleine meerprijs de bestelde sleuteletuis sneller laten leveren. Toch op zoek naar andere auto accessoires? Wat dacht u van USB auto-oplader of parkeerschijven?