Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Schrijfblokken

Schrijfblokken bedrukken zijn een uiterst geschikt relatiegeschenk om uit te delen op evenementen en beurzen. Schrijfblokken en notitieblokken worden altijd en overal gebruikt om snel even een notitie te maken, waardoor uw merk of logo steeds zichtbaar is.  Bekijk hieronder ons uitgebreid assortiment voor het bedrukken van schrijf- en notitieblokken en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Schrijfblokken bedrukken eenvoudig en snel

Schrijfblokken bedrukken wij geheel naar wens, waardoor het past bij uw huisstijl. In ons assortiment hebben we verschillende soorten schrijf- en notitieblokken in diverse maten en samenstellingen.

Formaten schrijfblokken
Schrijf- en notitieblokken drukken we in afmetingen van A2 tot en met A6. Het A2 formaat wordt normaliter gebruikt als bureau onderlegger om snel notities op te maken. Het meest verkochte formaat uit ons assortiment die we bedrukken is A5, want dit formaat is fijn om te hanteren en overal mee naar toe te nemen.

Notitieblokken zelf samenstellen
In ons assortiment hebben we ook notitieblokken die we bedrukken, maar die zelf samengesteld kunnen worden. Dit houdt in dat het aantal vellen kan worden gekozen en met of zonder omslag. Bij het aantal vellen kan gekozen worden uit 25, 50 of 100 vellen, welke we kunnen bedrukken. Indien gekozen wordt voor een omslag kan deze ook nog enkelzijdige full colour bedrukt worden. Bij sommige notitieblokken kan gekozen worden uit 3 soorten afwerking van de omslag, namelijk glans-, mat- en soft touch laminaat. De naam soft touch laminaat zegt het eigenlijk al, want deze afwerking is zacht.

Bedrukte notitieblokken
Schrijf- en notitieblokken bedrukken we normaliter zowel op het binnenwerk als op de omslag om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten onder de doelgroep. Beide kunnen middels een full colour bedrukking gedrukt worden, waardoor vrijwel elk logo bruikbaar is.

Laat uw schrijf- en notitieblokken bij ons bedrukken en u kunt ze al na circa 2 weken uitdelen bij uw relaties. Heeft u het gewenste artikel gevonden, dan kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen of direct een bestelling plaatsen via onze website. Heeft u het gewenste artikel niet kunnen vinden, of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.