Paraplu

Paraplu bedrukken met logo

Breng uw bedrijf of merk onder de aandacht met een paraplu met opdruk. Deel ze uit tijdens bijvoorbeeld festivals en open dagen, of geef ze cadeau bij een jubileum of met kerst. Een bedrukte paraplu is een erg gewilde give away en relatiegeschenk. Doordat wij de paraplu’s bedrukken, is uw logo goed zichtbaar. De paraplu’s worden buiten gebruikt en hoog in de lucht gehouden dus er is  een groot bereik van personen die het logo zien. Een paraplu bedrukken is een effectieve methode om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Bij Bureka Promotions vindt u een grote collectie paraplu’s. Zo leveren wij onder andere automatische paraplu’s, golfparaplu’s, stormparaplu’s en opvouwbare modellen. Daarnaast hebben wij ook speciale paraplu’s; zoals custom made paraplu’s waarbij de volledige bovenzijde bedrukt kan worden. De geschenken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, van 21 tot 27 inch Er is ongetwijfeld een exemplaar dat aan uw wensen voldoet.

 

Paraplu’s bedrukken met een logo

Wij hebben veel mogelijkheden om de door u gewenste paraplu te bedrukken. De paraplu’s kunnen wij op één of meerdere panelen voorzien van een logo, dit kan hetzelfde logo zijn of verschillende logo’s. De bedrukking wordt normaliter gedaan door middel van een zeefdruk of een transferdruk, waarbij zelfs een full colour digitale transfer tot de mogelijkheden behoort. Per paraplu zijn de bedrukkingsmogelijkheden te zien op de productpagina, zo kan vaak ook op de hoes van de paraplu bedrukt worden of de steel van een lasergravure worden voorzien. Heeft u wensen die niet standaard bij het product te zien zijn? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder met de perfecte bedrukte paraplu voor uw organisatie.

Automatische paraplu’s bedrukken

Ons assortiment automatische paraplu’s bestaat uit veel verschillende modellen. Het grootste verschil zit hem in de gebruikte materialen. Zo hebben we modellen met houten stelen of een metalen steel. Het frame is vaak gemaakt van metaal of glasvezel. Door het automatische systeem zijn deze paraplu’s eenvoudig te openen en te sluiten. De hoeveelheid verschillende modellen zorgt ervoor dat ons assortiment ook veel verschillende kleuren paraplu’s bevat. Hierdoor kunnen wij vrijwel altijd een paraplu met opdruk aanbieden die aansluit bij uw huisstijl. 

Golfparaplu’s met logo

De golfparaplu heeft zijn naam te danken aan de plaats waar hij het meeste gebruikt werd. Namelijk op de golfbaan. Omdat zowel de golftas als de golfer zelf droog moet blijven heeft de golfparaplu een groot formaat. Dit kan variëren, maar de meeste modellen hebben een formaat van Ø 130 cm. Groot genoeg dus om droog te blijven. Maar zeker ook groot genoeg voor een bedrukking. Het bedrukkingsformaat voor een golfparaplu is namelijk ongeveer 25 x 20 cm.

Bedrukte vouwparaplu’s

Door zijn compacte formaat is de vouwparaplu of opvouwbare paraplu erg populair. Doordat ze vaak in een etui worden geleverd hebben deze paraplu’s verschillende bedrukkingsmogelijkheden. Zo is het mogelijk om op het etui te bedrukken en daarnaast is het ook mogelijk om op één of meerdere segmenten van de paraplu te bedrukken. Het kleine formaat zorgt ervoor dat u deze paraplu met opdruk eenvoudig mee kunt nemen. Steek hem bijvoorbeeld in uw broekzak of neem hem mee in uw handtas.

Paraplu bedrukken kleine oplage

Een paraplu bedrukt met een logo is bij ons al leverbaar vanaf 24 stuks. Ideaal dus voor een klein evenement of een bruiloft. Omdat de minimale afname zo laag is kunt u bij ons eenvoudig en goedkoop paraplu’s bedrukken. Bij een voorraad model kan er afhankelijk van het aantal panelen op meerdere posities gedrukt worden. Hierbij is het technisch niet mogelijk om over de baleinen te bedrukken. Heeft een paraplu dus 8 segmenten, dan kan er op 8 verschillende posities bedrukt worden. Het is mogelijk om dit met een en hetzelfde logo te doen, maar het is uiteraard ook mogelijk om 8 verschillende logo’s te bedrukken.

Heeft u nog vragen over de technische mogelijkheden met betrekking tot de bedrukking? Of kunt u niet direct een geschikte paraplu vinden? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Dan helpen wij u namelijk graag en kunnen wij hopelijk voor u een paraplu bedrukken.