Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Opvouwbare Paraplu

Een paraplu hebben we helaas regelmatig nodig en met een vouwparaplu bedrukken speelt u hier handig op in. Een vouwparaplu met logo is een praktisch relatiegeschenk. De bedrukte vouwparaplu zal gezien worden door een groot publiek waardoor uw naamsbekendheid niet alleen wordt vergroot bij de mensen waaraan u de paraplu schenkt. Een opvouwbare paraplu bedrukken kan op een groot oppervlak wat verzekert dat uw boodschap duidelijk zichtbaar zal zijn. Sommige vouwparaplu’s kunnen op meerdere panelen bedrukt worden met één of meerdere kleuren en zelfs een full colour bedrukking is mogelijk.

Weergave:TegelsLijst

Opvouwbare paraplu bedrukken: de mogelijkheden

Een opvouwbare paraplu bedrukken is door zijn compacte formaat een relatiegeschenk dat zeker gebruikt zal worden. Een opvouwbare paraplu met logo zal overal mee naartoe worden genomen. Uw medewerkers of relaties gebruiken uw bedrukte opvouwbare paraplu tijdens zakenreizen of tijdens een dagje uit met het gezin. De vouwparaplu zal het gehele jaar gebruikt worden en is hierdoor een continue reclamedrager voor uw organisatie. De vouwparaplu met logo zal door een grote groep mensen gezien worden en dus niet alleen bij uw eigen doelgroep de naamsbekendheid vergroten. Een opvouwbare paraplu bedrukken kan op verschillende posities, zoals op de panelen, het handvat en de etui. Bij de panelen is het soms mogelijk om op meerdere panelen een boodschap te drukken. Een bedrukte opvouwbare paraplu kan dus volledig naar uw wensen worden samengesteld. Een full colour bedrukte opvouwbare paraplu verzekert dat uw boodschap altijd duidelijk zichtbaar zal zijn. Selecteer een paraplu uit ons assortiment, bepaal de oplage en de bewerkingstechniek en bekijk direct de prijs. Voor vragen over de verschillende bewerkingstechnieken kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze medewerkers.

Opvouwbare paraplu bedrukken met logo

Met een opvouwbare paraplu bedrukken met logo geeft u uw medewerkers of relaties een praktisch relatiegeschenk. Het komt regelmatig voor dat het onverwacht begint te regenen en met een opvouwbare paraplu met logo heeft uw doelgroep altijd een paraplu bij de hand. Door het compacte formaat kan de bedrukte vouwparaplu overal in worden meegenomen. De verschillende modellen en uiteenlopende bewerkingstechnieken garanderen dat er altijd een opvouwbare paraplu is die aansluit bij uw wensen. Voor een snel overzicht van onze goedkope bedrukte vouwparaplu’s en snel leverbare opvouwbare paraplu’s met logo kunt u gebruik maken van de sorteerfunctie op onze website. De vouwparaplu’s zijn leverbaar vanaf een kleine oplage van 10 stuks. De minimale levertijd van een bedrukte opvouwbare paraplu is 5 werkdagen, waardoor wij u graag helpen bij spoedbestellingen. Naast bedrukte vouwparaplu’s leveren wij ook onbedrukte opvouwbare paraplu’s. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie over een opvouwbare paraplu bedrukken. Naast de vouwparaplu’s bestaat ons assortiment uit vele andere modellen paraplu’s. Bekijk onze collectie paraplu’s en ontdek ons uitgebreide aanbod aan paraplu’s.