Productfilter

Prijs

t/m

Kleur

Levertijd

Speciale paraplu

Verras uw klanten, zakenrelaties en medewerkers met een speciale paraplu als relatiegeschenk. Deze functionele artikelen komen vaak van pas in het regenachtige Nederland. Door het grote bedrukkingsoppervlak is een speciale paraplu bedrukken tevens zeer effectief als promotiemiddel voor uw bedrijf. Bij elke regenbui wordt uw bedrijf onder de aandacht gebracht van uw doelgroep. Bekijk hieronder ons assortiment speciale paraplu’s en maak uw keuze. Via de website vraagt u eenvoudig een offerte aan.

Weergave:TegelsLijst

Laat een speciale paraplu bedrukken om uw bedrijf te promoten

Een speciale paraplu bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam is een effectieve manier om uw organisatie onder de aandacht te brengen bij uw klanten en zakenrelaties. Bij Bureka Promotions vindt u een enorme collectie paraplu’s. De speciale paraplu’s zijn leverbaar in diverse kleuren, maten en uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan een wandelstokparaplu, een koepelparaplu, paraplu met licht of een tulpparaplu. Wij kunnen elke speciale paraplu bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

Laat een speciale paraplu bedrukken met uw logo en geef uw klanten en zakenrelaties een luxe en bruikbaar geschenk. Als u uw keuze gemaakt heeft uit ons grote assortiment, vraagt u eenvoudig via de website een offerte aan. Wij reageren op korte termijn met een vrijblijvend voorstel. Heeft u hulp nodig of heeft u vragen over paraplu’s als relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt relatiegeschenk.